Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πήγαμε στο Limnopoula Party στην Κάτω Βασιλική - Χιλιάδες νέοι χόρευαν ως το πρωί στην παραλία - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

 Πήγαμε στο Limnopoula Party στην Κάτω Β...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το thebest.gr ήταν εκεί

Για ακόμη μια χρονιά το Limnopoula Beach party  αποτέλεσε το μεγάλο event του καλοκαιριού. Πάνω από τρεις χιλιάδες νέοι και όχι μόνο - σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων που οργάνωσαν το party -  επισκέφτηκαν την Λιμνοπούλα διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί, κάνοντας νυχτερινό μπάνιο και απολαμβάνοντας το μαγικό τοπίο.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην παραλία Λιμνοπούλας. Η οποία μετατράπηκε σε ένα μαγευτικό σκηνικό με μοναδικό φωτισμό από ατελείωτα φαναράκια, δάδες, φωτιές στην άμμο τη θάλασσα και δεκάδες πυροτεχνήματα. 
Δύο beach bar, δυνατή μουσική και θετική ενέργεια με νέους και μεγαλύτερους που ανα τακτά διαστήματα είχαν απλώσει τις πετσέτες τους και μέσα στο σχεδόν απόλυτο σκοτάδι, απολάμβαναν τον ουρανό, τη θάλασσα και τη μουσική. Η Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας, στη μοναδική παραλία της Λιμνοπούλας με το άγριο σκηνικό του λόφου που ξεπροβάλλει μέσα από τη θάλασσα έκανε τους πάντες να μείνουν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα κέρδη από τις πολύ χαμηλές τιμές του μπάρ και η συμβολική είσοδος των 2 ευρώ, ενισχύουν την προσπάθεια της ομάδας του πάρτι και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Βασιλικής να συνεχίζει να πραγματοποιεί το Limnopoula Beach Party και να το αναβαθμίζει κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight