Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Μεγάλο "διπλό" της Ρεάλ στη Βαρκελώνη για το Σούπερ Καπ

Ποδόσφαιρο: Μεγάλο "διπλό" της...

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν ΄με 3-1 της Μπαρτσελόνα

Μετά από ένα απίστευτο, δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε σαν πραγματική «βασίλισσα» από το «Καμπ Νου», επικρατώντας 3-1 της Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η Ρεάλ έτσι απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στη ρεβάνς της Μαδρίτης την άλλη εβδομάδα.

Ενα τρελό, απίθανο Clasico, με γκολάρες, πάθος, κόκκινη, διαμαρτυρίες, αλλά και τη Ρεάλ σε σούπερ κατάσταση. Η Βασίλισσα έκανε ένα μεγάλο ντέρμπι, επικράτησε 3-1 της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και ουσιαστικά κατέκτησε το Σούπερ Καπ, αφού ο επαναληπτικός της Τετάρτης αποκτά τυπική διαδικασία.

Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έγινε ο πρώτος τεχνικός της Ρεάλ που δε χάνει στα τρία πρώτα ντέρμπι με τη Μπάρτσα στο Καμπ Νου.

Τραγικό το α' μέρος, γεμάτο φάσεις, νεύρα, γκολ και αντιδράσεις το δεύτερο ημίχρονο, με τον Κριστιάνο να μπαίνει αλλαγή, να σκοράρει και να αποβάλλεται.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς (89' Πάκο), Μπουσκέτς, Ινιέστα (68' Σέρχι Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (59' Σουάρεθ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κόβατσιτς (68' Ασένσιο), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (81' Λούκας Βάθκεθ), Μπενζεμά (58' Κριστιάνο Ρονάλντο).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports