Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ύποπτος για τους εμπρησμούς σε οχήματα- Τι λέει ο δικηγόρος του- ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ύποπ...

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Πάτρας

15:40 Ελεύθερος αφέθηκε τελικά μετά από την απολογία του στον Ανακριτή ο 32χρονος Πατρινός που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για το μπαράζ των εμπρησμών τις προηγούμενες μέρες σε οχήματα. Στον 32χρονο ορίστηκαν περιοριστικοί όροι κι έτσι πλέον υποχρεούται να παρουσιάζεται κάθε πρώτη και 15 του μήνα  στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

 

 

12:15 Ένας άνδρας έχει συλληφθεί από την Πυροσβεστική, ο οποίος φέρεται ως υπαίτιος εμπρησμών σε οχήματα και δίκυκλα που ήσαν σταθμευμένα σε διάφορα σημεία, τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και σε συνοικίες. Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Πάτρας, και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από συνεργασία αξιωματικών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, οι οποίοι αξιοποίησαν στοιχεία και μαρτυρίες που είχαν συγκεντρώσει, οργάνωσαν επιχείρηση στην Πάτρα και συνέλαβαν τον άνδρα.

Να σημειωθεί, ότι τις τελευταίες οκτώ ημέρες έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 13 περιπτώσεις εμπρησμών σε οχήματα και δίκυκλα.

Ο συλληφθείς φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για  32χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις