Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Έβαλαν τρία ανήλικα να διαρρήξουν ψησταριά κι αυτοί κράταγαν "τσίλιες"

Αχαΐα: Έβαλαν τρία ανήλικα να διαρρήξουν...

Σύλληψη πέντε ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνέβη κι αυτά στα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας. Δύο άνδρες, 42 και 38 ετών έβαλαν τρεις ανηλίκους, 15, 16 και 17 ετών, να διαρρήξουν ψησταριά με σκοπό την κλοπή κι εκείνοι κρατούσαν "τσίλιες". Όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα η τοπική ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

"Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, πέντε ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 42 και 38 ετών, καθώς και τρεις ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17,16 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν στα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας, όπου οι τρεις ανήλικοι διέρρηξαν ψησταριά, με σκοπό την κλοπή, ενώ οι δύο ενήλικες συνεργοί τους, τους ανέμεναν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού.

Οι δράστες δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικους, ενώ συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, που ενήργησαν συντονισμένες αναζητήσεις στην περιοχή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος υπήκοος Αλγερίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις