Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πόλη-φάντασμα το Σαββατοκύριακο η Πάτρα- Πήγαν όλοι διακοπές ή… σε κάποια αχαϊκη παραλία- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πόλη-φάντασμα το Σαββατοκύριακο η Πάτρα-...

Εμφανείς οι επιλογές των συμπολιτών

Μια εικόνα από τα παλιά… θυμίζει αυτό το Σαββατοκύριακο η Πάτρα καθώς ειδικά από το κλείσιμο των καταστημάτων και μετά στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας δεν υπάρχει ψυχή. Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους βασικούς δρόμους της πόλης είναι ελάχιστα, ενώ σχεδόν ανύπαρκτοι είναι και οι πεζοί.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που ακολουθούν από την πλατεία Γεωργίου, την Ρήγα Φεραίου, την Κορίνθου, την Κολοκοτρώνη, την Γερμανού, την Κωνσταντινουπόλεως κ.α..

Όπως φαίνεται ο κόσμος αποφεύγει την πόλη αυτές τις μέρες και προφανώς με αφορμή και την αργία του Δεκαπενταύγουστου έχει φύγει μαζικά για τις διακοπές του.

 

 

Όσοι δεν είχαν την τύχη να έχουν άδεια αυτή την περίοδο ή το πορτοφόλι τους δεν τους επιτρέπει μακρινές και πολυήμερες αποδράσεις, αναζήτησαν ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης στις κοντινές αλλά και τις πιο μακρινές παραλίας της Αχαΐας. Έτσι σε Ρίο, Άγ. Βασίλειο, Ροδινή, αλλά και Λακκόπετρα, Καλόγρια και αλλού επικρατούσε πολυκοσμία.

Αν κι εκεί η προσέλευση των λουόμενων ήταν αισθητά περιορισμένη σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Διακοπές βλέπετε…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις