Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συμφωνεί με τις απολύσεις στη Μέριμνα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Πάτρα: Συμφωνεί με τις απολύσεις στη Μέρ...

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών του θεραπευτικού-παιδαγωγικού κέντρο "Η Μέριμνα Πατρών", συμφωνεί με τις δύο απολύσεις εργαζομένων που αποφάσισε πριν από λίγε μέρες του Διοικητικού Συμβούλιο του Κέντρου. Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα αναφέρει τα εξής:

"Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», σχετικά με τις πρόσφατες απολύσεις δύο εργαζομένων, και έχοντας πλήρη, σαφή και ακριβή γνώση επί του θέματος, δηλώνει απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι στηρίζει απόλυτα τη σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Κέντρου, αναγνωρίζοντας την άοκνη και συνεχή προσφορά του προς τα παιδιά μας και προς το Κέντρο, του οποίου η λειτουργία έχει αναμφισβήτητα αναβαθμιστεί αφότου τη διοίκησή του ανέλαβαν κατά πλειοψηφία οι Γονείς των εκπαιδευομένων. Και ασφαλώς δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού πρωτίστως οι Γονείς ενδιαφέρονται και εργάζονται νυχθημερόν για την προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των παιδιών τους.

Οι εκπρόσωποι των Φορέων και Αρχών της πόλης μας, καθώς και η Πατραϊκή κοινωνία,  γνωρίζουν βεβαίως ότι η ΜΕΡΙΜΝΑ  προσφέρει σήμερα τις ποικίλες και πολυδιάστατες υπηρεσίες της σε 135 εκπαιδευομένους με ιδιαίτερες απαιτήσεις και δυσκολίες χάρη στην αγαστή συνεργασία της Διοίκησης, των Γονέων και των Εργαζομένων. Σημειωτέον ότι το 2011 ο αριθμός των εργαζομένων στη ΜΕΡΙΜΝΑ ανερχόταν στους 28 και σήμερα ανέρχεται στους 50 με προοπτική αυξήσεως στους 55 την προσεχή εκπαιδευτική περίοδο.

Η αύξηση αυτή των εργαζομένων συνοδεύεται με αύξηση του αριθμού των εκπαιδευομένων, αύξηση και εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων με παράλληλη ποιοτική αναβάθμιση και εξατομίκευση των θεραπευτικών και παιδαγωγικών παρεμβάσεων, διεθνείς συνεργασίες, επιστημονικές ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια του προσωπικού και πλήθος εκδηλώσεων που προάγουν την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Τα παρατεθέντα στοιχεία αποδεικνύουν σαφώς ότι οι Γονείς, ως Σύλλογος και ως Διοίκηση του Κέντρου, είναι στο πλευρό των εργαζομένων του, με κοινό και μοναδικό στόχο την προσφορά προς τα παιδιά μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις