Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χίλια παιδιά φιλοξενήθηκαν στην παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χίλια παιδιά φιλοξενήθηκαν στην παιδική ...

Την Τετάρτη 9/8 έγινε η έγινε η αποχαιρετιστήρια γιορτή και λήξη της κατασκήνωσης

Την Παρασκευή 11/8/2017 έληξε η λειτουργία της  Ημερήσιας Παιδικής Κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων. Η κατασκηνωτική περίοδος είχε ξεκινήσει στις 19/6/2017 και ήταν χωρισμένη σε 4 περιόδους των 2 εβδομάδων έκαστη.

Φιλοξενήθηκαν συνολικά χίλια (1.000) παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, τα οποία απόλαυσαν ομαδικά και δημιουργικά  το  χρόνο τους  με διάφορες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Αρκετές  δραστηριότητες υλοποιήθηκαν με τη συμμετοχή εθελοντών – εκπαιδευτών, όπως  θεατρικό παιχνίδι, πινγκ-πονγκ, τοξοβολία, μοντέρνος χορός,  ποδόσφαιρο, ταε  κβο ντο,  ξυλορακέτες.

Επίσης μεγάλη βοήθεια παρείχαν :

Ο Ελληνικός  Ερυθρός  Σταυρός,   το Πυροσβεστικό Σώμα Πατρών,  η ΕΜΑΚ, ο ΣΕΓΑΣ, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ),   το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, το ΠΕΔΥ (Μονάδα Υγείας Πατρών), η Πανελλήνια Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, η Τοπική Επιτροπή Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ο ΝΟΠ.

Την Τετάρτη 9/8/2017 το βράδυ έγινε η αποχαιρετιστήρια γιορτή της τετάρτης περιόδου  καθώς και της  λήξης της κατασκήνωσης.

Στη γιορτή τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν βιωματικά τις εμπειρίες τους από την παραμονή τους στη κατασκήνωση, παρουσία πλήθους κόσμου που χειροκρότησε τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και το προσωπικό, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης  πάντα παρών στις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης,  μαζί με Αντιδημάρχους,  Δημοτικούς Συμβούλους και μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, συνεχάρη τα παιδιά, το προσωπικό , ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά τους και  ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε γλέντι με τους εργαζομένους  και τους εθελοντές που συμμετείχαν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις