Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άρεσε η Παναχαϊκή στην φιλική ισοπαλία με τον ΟΦΗ

Άρεσε η Παναχαϊκή στην φιλική ισοπαλία με τον ΟΦΗ

Οι "κοκκινόμαυροι" αναδείχθηκαν 2-2 με τους Κρητικούς στο πρώτο τους φιλικό

Επιτυχημένο ήταν το πρώτο τεστ για τη νέα Παναχαϊκή στο Καρπενήσι. Οι «κοκκινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον ΟΦΗ 2-2 σε μια αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν φύγει νικητές.

Η Παναχαϊκή εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο μυαλωμένη, δουλεμένη και με πολύ καλή κίνηση και φυσική κατάσταση για την εποχή. Οι «κοκκινόμαυροι» έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο και κυριάρχησαν στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό.

Η Παναχαϊκή βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ με ον Μωραΐτη να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα και θα μπορούσε να είχε πάρει και την νίκη αν δεν έχανε κάποιες ευκαιρίες (φυσικό ακόλουθο για την εποχή) και δεν έπαιρνε ο ΟΦΗ ένα αυστηρό πέναλτι στο φινάλε.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε αρκετές δοκιμές και έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα για την πρόοδο της προετοιμασία, ενώ σίγουρα είναι ικανοποιημένος από την εξαιρετική κυκλοφορία των «Κοκκινόμαυρων» και την πίεση ψηλά στο γήπεδο.

Σκόρερ: Μωραΐτης 16′, 32’ / Μάνος 21′, Λεάλ (πέν) 74′

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μουστακόπουλος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος,   Μωραϊτης.

Έπαιξαν και οι: Βρονταράς, Χαλκιάς, Πολίμος, Μασούρας, Γκίνο, Σωτηράκος, Αργυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Περογαμβράκης, Μάνος, Όγκμποε.

Έπαιξαν και οι: Δερμιτζάκης, Σιώπης  Ζιαμπάρης, Οικονόμου, Μαρτος, Ορτέγκα, Λεάλ, Κουσκουνάς, Μονιάκης, Πλευράκης, Νηστικάκης, Κοντογιάννης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτο φιλικό τεστ σήμερα (18:30) για την Παναχαϊκή απέναντι τον ΟΦΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports