Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ "PERFETTI SCONOSCIUTI" ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 10/8 ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟ

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ "PERFETTI SCONOSC...

Εδώ βασίστηκε η ταινία του Θοδωρή Αθερίδη

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 10/8 και έως και την Κυριακή 13/8/2017, θα προβληθεί στις 22.00 το Ιταλικό φιλμ «Perfetti Sconosciuti» που έχει σκηνοθετήσει ο Πάολο Τζενοβέζε.

Ο τίτλος πιθανόν να σας θυμίζει κάτι και ουσιαστικά πρόκειται για την αυθεντική Ιταλική κοινωνική ταινία που διασκεύασε στα καθ’ ημάς ο Θοδωρής Αθερίδης στην ταινία «Τέλειοι Ξένοι» όπου έπαιξε ο ίδιος, η Σμαράγδα Καρύδη, η Ευαγγελία Συριοπούλου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Άλκης Κούρκουλος, κ.α. Το φιλμ του Θοδωρή Αθερίδη είχε προβληθεί με επιτυχία και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στο «Perfetti Sconosciuti» που ξεκίνησε να παίζεται στις Αθηναικές αίθουσες στις 27 Ιουλίου 2017, πρωταγωνιστούν οι: Τζιουζέπε Μπατιστόν, Άννα Φολιέτα, Μάρκο Τζιαλίνι, Εντοάρντο Λεό, Βαλέριο Μασταντρέα, Άλμπα Ρορβάχερ, Κάσια Σμούτνιακ.

Μία παρέα φίλων αποφασίζει να μοιραστεί όλα τα μυστικά που κρύβουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Πολύ σύντομα, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Το “Perfetti Sconosciuti” του Πάολο Τζενοβέζε όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ισορροπεί υπέροχα ανάμεσα στην ελαφράδα της κομεντί και την σοβαρότητα της δραματικής ταινίας.

Σύνοψη

Επτά μακροχρόνιοι φίλοι μαζεύονται στο σπίτι του ενός, για δείπνο. Όταν αποφασίσουν να μοιραστούν μεταξύ τους το περιεχόμενο κάθε μηνύματος, email και κλήσης που λαμβάνουν, πολλά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ισορροπίες διαταράσσονται. Πρόκειται για την τεράστια Ιταλική επιτυχία, στο σενάριο της οποίας βασίστηκαν οι «Τέλειοι Ξένοι» του Θοδωρή Αθερίδη.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Πάολο Τζενοβέζε ανέφερε με αφορμή την ταινία:

«Εδώ και αρκετά χρόνια είχα αυτήν την ιδέα για μία ιστορία σχετικά με τις κρυφές ζωές μιας ομάδας ανθρώπων, αλλά δεν ήμουν σίγουρος πώς να πω την ιστορία αυτή. Μία φράση του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες ήταν αρκετή για να με βοηθήσει να ξεκινήσω. Έλεγε: “Όλοι έχουμε μία δημόσια ζωή, μία ιδιωτική ζωή και μία μυστική ζωή”».

H διάρκεια της ταινίας είναι 97 λεπτά.

*Να θυμίσουμε ότι το σινέ Κάστρο στο Ρίο διαθέτει σύγχρονη ψηφιακή εικόνα και ήχο καθώς και μπαρ/κυλικείο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture