Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν θα "κυνηγήσουμε" τον Άττια για τα 1.553 ευρώ που του χρέωσε το Νοσοκομείο, δηλώνει ο Διοικητής του ΠΓΝ Πατρών

Δεν θα "κυνηγήσουμε" τον Άττια...

Χαρακτηρίζει τυπική διαδικασία τον καταλογισμό του ποσού για την εγχείρηση και τη νοσηλεία

Για τυπική διαδικασία χωρίς ουσία κάνει λόγο, αναφερόμενος στον καταλογισμό 1.553 ευρώ σε Αιγύπτιο μετανάστη που χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά από επίθεση που δέχθηκε όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα του από τον εργοδότη του στην Γαστούνη Ηλείας, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Θόδωρος Πισιμίσης. Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και την αντίδραση της Κίνησης Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών Πάτρας, ο κ. Πισιμίσης υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο δεν προτίθεται ουσιαστικά να διεκδικήσει ποτέ τα χρήματα αυτά από τον Άττια.

Το δε τιμολόγιο που κόπηκε με το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο ο νεαρός το απέδωσε στο γεγονός ότι δεν είχε επάνω του το παραμικρό νομιμοποιητικό έγγραφο που θα επέτρεπε την έκδοση ΑΜΚΑ ή την πληρωμή των νοσηλίων του από το Ταμείο Προσφύγων-Μεταναστών.

«Ήρθε ένα άτομο που για την Ελλάδα «δεν υπήρχε πουθενά», το χρησιμοποιούσε ο εργοδότης του εντελώς παράνομα. Δεν είχε τίποτε αυτός ο άνθρωπος και μάλλον δεν ήξερε και τις διαδικασίες ο δυστυχής. Ήταν στον αέρα ο άνθρωπος. Δεν υπήρχε νομικά πουθενά. Όταν κάποιος είναι μετανάστης χρηματοδοτείται η νοσηλεία του από το Ταμείο Προσφύγων και Μεταναστών. Αυτός δεν μπορούσε να πάει εκεί γιατί δεν είχε κάνει καν μια αίτηση σε ένα ΚΕΠ για να πάρει ΑΜΚΑ. Το νοσοκομείο φυσικά τον άφησε να φύγει, δεν τον κρατήσαμε με το ζόρι. Υπήρξε εισιτήριο έπρεπε να βγει κι εξιτήριο. Στο εξιτήριο βγήκε ένα τιμολόγιο, ότι χρωστάει. Μας είπε ότι θα το πληρώσει τμηματικά και το αποδεχθήκαμε…

Πιστεύει κανείς ότι θα πληρώσει τμηματικά την οφειλή; Το τιμολόγιο δεν βγήκε  για πληρώσει, αφού ξέρουμε ότι δεν θα πληρώσει, αφού «δεν υπάρχει» ο άνθρωπος εδώ. Συμβαίνει και με Έλληνες τσιγγάνους που δεν δηλώνουν τα παιδιά τους. Φεύγουν και δεν πληρώνουν ποτέ, το τιμολόγιο όμως βγαίνει. Πώς να κυνηγηθεί λοιπόν ο άνθρωπος αυτός αφού «δεν υπάρχει» νομικά;», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πισιμίσης μιλώντας "Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7".

 

Δυτική Ελλάδα: Ζήτησε τα δεδουλευμένα του, του έσπασαν το σαγόνι και καλείται να πληρώσει 1.553 ευρώ!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις