Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ AD ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΛΟΝΤΙΑ ΣΙΦΕΡ

TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ AD ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗ ΡΟΥΣΤΙΚ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η παραδοσιακή πλευρά ενός supermodel

Ιστορική αρχιτεκτονική εποχής, μοντέρνα τέχνη, χαρούμενα χρώματα και γενικότερα ένα περιβάλλον φιλόξενο σε μικρά παιδιά και ζώα διαθέτει το σπίτι του πανέμορφου supermodel Κλόντια Σίφερ και του συζύγου της σκηνοθέτη Μάθιου Βον. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 15 χρόνια και όταν πρωτοείδαν αυτή την έπαυλη της αγγλικής εξοχής την ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, οπότε ήταν κοινή απόφαση να παντρευτούν εδώ. Είναι η κύρια κατοικία της οικογένειας, αφού η γερμανίδα καλλονή ζει εδώ με τον ανδρα της, τα τρία της παιδιά Κάσπαρ 14 ετών, Κλέμενταιν 12 ετών, Κόσιμα 7 ετών και μια .. «αγέλη» από σκυλιά, γάτες, πρόβατα, γουρούνια και χελώνες.

Το σπίτι ονομάζεται Goldham Hall, χρονολογείται από το 1574 και διαθέτει πλούσιο παρελθόν για έρευνα, αφού χτίστηκε προς τιμήν του βασιλιά Ερρίκου VIII. Μπορείτε να δείτε εικόνες του χάρη στο φακό του διάσημου περιοδικού διακόσμησης AD που το έκανε θέμα για το νέο του τεύχος.

«Oταν ξεκινήσαμε την αναπαλαίωση και την επίπλωση σεβαστήκαμε την ιστορία του» σχολιάζει η Σίφερ. Η αισθητική τους βασίστηκε στην άνεση και στους mix & much συνδυασμούς με στόχο το αποτέλεσμα να δημιουργεί ζεστασιά. Πολλά παραδοσιακά μοτίβα και έντονες εμπριμέ ταπετσαρίες, αντίκες και οικογενειακές φωτογραφίες  έσμιξαν με συλλεκτικά έργα τέχνης ηχηρών υπογραφών- Andy Warhol, Damien Hirst, Andreas Gursky φιγουράρουν στους τοίχους. (Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το σπίτι διαθέτει 14 κρεβατοκάμαρες για τους ίδιους και τους φίλους τους).

 

Αν και αρχικά είχαν σκεφτεί να χρησιμοποιούν το σπίτι σαν απόδραση του σαββατοκύριακου, τελικά εγκαταστάθηκαν εδώ και πηγαινοέρχονται στο Λονδίνο. Η ησυχία του εξυπηρετεί και την προετοιμασία των ταινιών του Βον και τις υποχρεώσεις της Σίφερ που κάνει πλέον επιλεκτικές δουλειές στο μόντελινγκ και δημιουργεί τη δική της σειρά πλεκτών ρούχων. «Δεν μας αρέσουν τα κοσμικά πάρτι. Βιαζόμαστε να πάρουμε τα παιδιά από το σχολείο και να επιστρέψουμε στο δάσος μας», λέει εκείνη. «Πάντα τρώμε μαζί σαν οικογένεια. Ολες οι στόφες των επίπλων είναι ανθεκτικές γιατί δεν είμαστε καθόλου τυπικοί στους χώρους μας. Θέλουμε να ζούμε χωρίς να προσέχουμε το καθετί μη χαλάσει. Τα σαββατοκύριακα το σπίτι γεμίζει από καλεσμένους και πολλά παιδιά. Τότε είναι που ευχαριστιόμαστε στην ύπαιθρο τένις, κολύμπι, μεγάλους περίπατους και διακόπτουμε την υγιεινή διατροφή της εβδομάδας για κλασικές αγγλικές πίτες και γλυκίσματα. Λέμε και πολλές ιστορίες για φαντάσματα…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View