Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Σωκράτη Διούδη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Σωκράτη Διούδη

Ο 24χρονος τερματοφύλακας αποτέλεσε την 6η μεταγραφή του "τριφυλλιού"

Και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Σωκράτης Διούδης, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα. Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν πριν από δύο εβδομάδες σε συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του Διούδη, ο οποίος είχε συμφωνήσει για τριετή συνεργασία με το «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας. Ο Διούδης γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Άρη το 2011 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

«Εγραψε» 44 συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι τον Ιούλιο του 2014 όταν και τον απέκτησε η Μπριζ. Από την ομάδα του Βελγίου δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο έναν χρόνο αργότερα και υπερασπίστηκε 21 φορές την εστία της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον Άρη. Συνολικά, σε Super League, Football League και Κύπελλο Ελλάδας έχει καταγράψει 104 συμμετοχές. Από το 2009 μέχρι το 2014 πέρασε από όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες σημειώνοντας συνολικά 28 συμμετοχές. Τον καλωσορίζουμε στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο Διούδης αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» μετά τους Καμπέσας, Λουτσιάνο, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο και Άλτμαν.

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και πανέτοιμος για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σωκράτης Διούδης.

Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα από τον Άρη, ο οποίος σε «πρώτη φάση» τουλάχιστον θα αποτελέσει την δεύτερη επιλογή για την θέση κάτω από τα δοκάρια, μετά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο Διούδης μίλησε στο κανάλι του Παναθηναϊκού όπου χαρακτήρισε τη μεταγραφή του «ως πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου». Είπε ακόμη: «Έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και πολλούς τίτλους. Ήμουν καιρό έτοιμος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που έχουν από εμένα οι άνθρωποι της ομάδας».

Για τους στόχους που έχει, σχολίασε: «Οι στόχοι μου πάντα συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να είμαι υγιής, είμαι ένας παίκτης που δουλεύω πάρα πολύ.

Θέλω αυτό να κάνω και τώρα, να δουλέψω σκληρά και να είμαι το συντομότερο δυνατόν έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτή να διακριθώ κι εγώ».

Για τον συναγωνισμό με τον Βλαχοδήμο, ανέφερε: «Πάντα είναι πολύ ωραίο και πολύ σημαντικό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός σε μια ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, δεν κοιτάω με ποιον είμαι στην ίδια θέση αλλά να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω.

Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά που αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα που είναι μια ξεχωριστή μέσα στην ομάδα. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώνονται όλοι».

Τέλος, για τον Ουζουνίδη και το ποιους παίκτες γνωρίζει από την ομάδα, απάντησε: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή, έχουμε συνεργαστεί πριν από δυο χρόνια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί στις εθνικές ομάδες.

Τους υπόλοιπους ανυπομονώ να τους γνωρίζω, να μπω κι εγώ στο κλίμα της ομάδας για το οποίο έχω να πω και τα καλύτερα. Κατ' επέκταση στον αγωνιστικό χώρο, να τους γνωρίσω και μέσα στο γήπεδο και να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιουρόπα Λιγκ: Στα πλέι-οφ με δεύτερη νίκη ο Παναθηναϊκός


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports