Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλάζει η εικόνα στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας -Φωταγωγημένος από αύριο ο κυμματοθραύστης-Κατεδαφίζεται το υπόστεγο του ΟΛΠΑ

Αλλάζει η εικόνα στο παραλιακό μέτωπο τη...

Κατεδαφίζεται το υπόστεγο ανάμεσα σε Ερμού και Γεροκωστοπούλου

Υπεγράφη σήμερα, μεταξύ του Ο.Λ.ΠΑ. και της εταιρείας που ανεδείχθη μειοδότρια στο διαγωνισμό που διεξήχθη, η σύμβαση για την κατεδάφιση του υποστέγου Νο4, επιφάνειας 2.700 τμ., που βρίσκεται στο τμήμα της παραλιακής ζώνης μεταξύ των οδών Ερμού και Γεροκωστοπούλου. Η ανακοίνωση του ΟΛΠΑ:

«Η ολοκλήρωση των εργασιών κατεδάφισης προβλέπεται, σύμφωνα με τη σύμβαση, να πραγματοποιηθεί εντός του επόμενου τριμήνου ώστε ως το τέλος του φθινοπώρου ο χώρος να αποδοθεί ελεύθερος στο Δήμο Πατρέων για να τον εντάξει στους σχεδιασμούς ανάπλασης της παραλιακή ζώνης.

Παράλληλα, στα πλαίσια του προγράμματος αναβάθμισης και αισθητικών παρεμβάσεων των υποδομών και των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ο.Λ.ΠΑ., ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και οι δοκιμές φωτισμού του κεντρικού κυματοθραύστη και του εκεί ευρισκόμενου ναΐσκου του Αγ. Νικολάου.

Από αύριο Σάββατο 05-08-2017 και κάθε βράδυ ο κυματοθραύστης θα φωταγωγείται προκειμένου να συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής και της γενικότερης εικόνας του θαλάσσιου προσώπου της πόλης μας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΠΑ: Έργα τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ στο λιμάνι της Πάτρας

Ποια περιοχή της Πάτρας φαντάζεστε οτι απεικονίζεται στη μακέτα; Η πρόταση αρχιτεκτονικής ομάδας για τη διαμόρφωση του θαλάσσιου μετώπου

«Απειλεί» την ανάπλαση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας ένα υπόστεγο! Θα κριθεί διατηρητέο ή θα γκρεμιστεί;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις