Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Θα είναι μια μέρα με εκδρομές και περιπέτειες, με τη Σελήνη απ’ τον Τοξότη να τονίζει τον οίκο των ταξιδιών, αλλά το πρωί, η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις ή ταλαιπωρίες. Το βράδυ όμως, το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού προσφέρει ενθουσιασμό, έμπνευση, ιδέες, και φέρνει ωραίες εκπλήξεις.

Ταύρος

Σχετικά πιο ήσυχη κι εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας. Κυρίως θέματα οικονομικά αναμένεται να σας απασχολήσουν, ενώ το πρωί με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου μπορεί να υπάρξουν αυξημένες πιέσεις και καθυστερήσεις – ίσως πρέπει να στηρίξετε και άλλους ανθρώπους οικονομικά. Ξεμπλοκάρουν τα πράγματα κατόπιν, το ίδιο και η ψυχολογία σας. Ερωτική μέρα.

Δίδυμοι

Ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες σήμερα, ειδικά το βράδυ με την ωραία όψη Σελήνης-Ουρανού να φέρνει εκπλήξεις κι ενθουσιασμό, σε μια κοινωνική μέρα γενικά. Μόνο το πρωί θα πρέπει να προσέξετε κάποιες δύστροπες συμπεριφορές, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να φέρνει και κάποια εμπόδια, ή συναισθήματα έλλειψης και λίγο αρνητικά – ξεπερνιούνται γρήγορα ωστόσο.

Καρκίνος

Η μέρα είναι πιθανό να ξεκινήσει με διάφορες δουλειές και υποχρεώσεις, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και για καθημερινά θέματα και λεπτομέρειες, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου το πρωί να προκαλεί μια πρόσκαιρη πίεση. Θα τακτοποιήσετε όμως αρκετά πράγματα – παραγωγική μέρα. Κατόπιν έρχονται καλές επαγγελματικές εξελίξεις. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή.

Λέων

Η Σελήνη απ’ τον Τοξότη σήμερα κάνει τη διάθεση πιο ευχάριστη κι ανέμελη, εκτός απ’ το πρωί, που η σύνοδός της με τον Κρόνο είναι πιθανό να φέρει εμπόδια και υποχρεώσεις, κυρίως σε θέματα ερωτικά, παιδιών κι επιχειρηματικά. Το βράδυ όμως, η ωραία όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει εκπλήξεις, ενθουσιασμό, διασκέδαση, έμπνευση.

Παρθένος

Το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου προκαλεί μια συναισθηματική πίεση, ίσως και αισθήματα ανεπάρκειας, ενώ φέρνει και υποχρεώσεις με το σπίτι, όμως σύντομα υποχωρούν οι πιέσεις, ενώ ειδικά το βράδυ ξεμπλοκάρει η ψυχολογία σας. Γενικά θ’ ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα με το χώρο σας, με τους δικούς σας και με θέματα ακινήτων.

Ζυγός

Προσέξτε το πρωί κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου, η οποία επίσης μπορεί να φέρει και κάποια σκληρά λόγια. Όμως θα είναι συνολικά μια ευχάριστη κι επικοινωνιακή μέρα, ενώ ειδικά το βράδυ αναμένονται ωραίες συναντήσεις, γνωριμίες, εκπλήξεις και κάποιες καλές εξελίξεις. Ταξιδάκια, μετακινήσεις. Ιδέες.

Σκορπιός

Οικονομικές πιέσεις φέρνει το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, η μπορεί να έχετε αυξημένα έξοδα και υποχρεώσεις, ή κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικές συναλλαγές. Ευκαιρία ωστόσο για ωραία ψώνια σήμερα. Μια μέρα στην οποία θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή. Καλές εξελίξεις προς το βράδυ, κυρίως σε θέματα οικονομικά, εργασιακά και υγείας/διατροφής.

Τοξότης

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σας το πρωί φέρνει κάποιες πιέσεις ή δύστροπες συμπεριφορές, και αρκετές υποχρεώσεις. Προσοχή σε αρνητικά συναισθήματα. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ το βράδυ με τη θετική όψη Σελήνης-Ουρανού αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις, εκπλήξεις, έξυπνες ιδέες και πρωτοβουλίες.

Αιγόκερως

Φαίνεται να κλείνετε κάποια θέματα σήμερα, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο – μέρα απολογισμών. Το πρωί, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου προκαλεί ψυχολογικές πιέσεις αλλά και καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα. Ξεμπλοκάρει σύντομα όμως η ψυχολογία σας, ενώ το βράδυ βιώνετε ένα αίσθημα απελευθέρωσης – ευκαιρίες για φυγή κι αποσυμπίεση.

Υδροχόος

Δεν λείπουν το πρωί κάποιες καθυστερήσεις κι εμπόδια στα σχέδιά σας, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου επίσης να φέρνει και δύσκολες συμπεριφορές, κυρίως σε φιλίες. Πολύ καλύτερη η υπόλοιπη μέρα όμως, ενώ ειδικά το βράδυ αναμένονται ευχάριστες κι απρόσμενες συναντήσεις, ενώ ίσως μαθαίνετε και συζητάτε πράγματα που ανοίγουν πόρτες για το μέλλον.

Ιχθύες

Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές σήμερα, ειδικά το πρωί, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να ανοίγει τη μέρα κάπως πιεστικά και με δύστροπες συμπεριφορές, ενώ άτομα εξουσίας μπορεί να λειτουργούν απαιτητικά. Ευκαιρία όμως να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Αναμένονται και θετικές ωστόσο επαγγελματικές εξελίξεις όσο προχωρά η μέρα. Δεν λείπουν οι κριτικές.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being