Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Αυτό το καλοκαίρι στο "Αχαϊκό Χωριάτικο"!

Αυτό το καλοκαίρι στο "Αχαϊκό Χωριά...

Παγωτά, βουτήματα. σαλάτες, ψωμί, καφέ και άλλα

Αυτό το καλοκαίρι στο «Αχαϊκό Χωριάτικο» σας περιμένει μια ποικιλία προϊόντων, σε διάφορες κατηγορίες. Στα οκτώ σημεία της Πάτρας όπου βρίσκονται καταστήματα της γνωστής τοπικής αλυσίδας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, όλο το προσωπικό είναι πρόθυμο να σας "ξεναγήσει" στις καλοκαιρινές και διαχρονικές γεύσεις και λιχουδιές που το "Αχαϊκό Χωριάτικο" ετοιμάζει και προτείνει.

Στο "Αχαϊκό Χωριάτικο", λοιπόν, θα βρείτε φέτος περισσότερες από 20 γεύσεις παγωτού από φρέσκο αγελαδινό γάλα, παγωτό με stevia, βουτήματα με stevia, ψωμιά, κριτσίνια και βουτήματα με αλεύρι Ζέας καθώς και δροσερές σαλάτες και φρουτοσαλάτες. Τούρτες γενεθλίων, διάφορα γλυκά, παραδοσιακό χωριάτικο ψωμί, καφέδες και ροφήματα εμπλουτίζουν τη γκάμα των επιλογών.

Το «Αχαϊκό Χωριάτικο» δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από το 2002, έχοντας ως έδρα την Πάτρα. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει σήμερα οκτώ σημεία πώλησης περιφερειακά της πόλης. Τα τελευταία χρόνια το «Αχαϊκό Χωριάτικο» έχει καταφέρει να κατακτήσει μία υψηλή θέση τόσο στον κλάδο της αρτοποιίας, όσο και στης ζαχαροπλαστικής, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας καφέδες, ψωμί, γλυκά και παγωτά.

Η εταιρία στοχεύει στη μέγιστη ικανοποίηση των διατροφικών προτιμήσεων των πελατών της και έχει ως φιλοσοφία την πώληση προϊόντων τα οποία παρασκευάζει η ίδια, με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες και τηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής, σύμφωνα με τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που ορίζει ο ΕΦΕΤ.

Ας επιλέξουμε, λοιπόν, προϊόντα από το "Αχαϊκό Χωριάτικο" και φέτος το καλοκαίρι. Διαθέτει επιλογές που σιτίζουν, δροσίζουν, νοστιμίζουν, ξεχωρίζουν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life