Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο σινέ Κάστρο στο Ρίο από την Πέμπτη 3/8 το Ισπανικό αστυνομικό θρίλερ "Αόρατος Επισκέπτης"

Στο σινέ Κάστρο στο Ρίο από την Πέμπτη 3...

Με τον γοητευτικό Ισπανό ηθοποιό Μάριο Κάσας

Μία ευρωπαική ταινία σε πρώτη προβολή, ένα χιτσκοκικών εμπνεύσεων και επιρροών φιλμ που ήδη έχει κάνει εμπορική επιτυχία στις αίθουσες της Αθήνας, θα παιχθεί στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο Πατρών, από την Πέμπτη 3/8 έως και την Κυριακή 6/8/2017 και αξίζει να το δείτε.

Ώρα έναρξης: 22:00.

Ο λόγος για το Ισπανικής παραγωγής 2016, θρίλερ «Αόρατος Επισκέπτης», διάρκειας 106 λεπτών σε σκηνοθεσία Οριόλ Πάουλο με τους: Μάριο Κάσας, Χοσέ Κορονάδο, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγκενερ.

Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.

Το περιοδικό Αθηνόραμα έκανε λόγο για ένα σφιχτοδεμένο αφηγηματικά, αν και κάπως επιτηδευμένο σεναριακά θρίλερ (από τον σκηνοθέτη του «Σώματος» ).

Τον Καταλανό στην καταγωγή σκηνοθέτη Οριόλ Πάουλο τον γνώρισε πρώτα το σινεφίλ κοινό, ως σεναριογράφο των «Ματιών της Τζούλια» και κατόπιν ως σκηνοθέτη (και σεναριογράφο) του ενδιαφέροντος, αν και υπερφορτωμένου και εκβιαστικού θρίλερ «Το Σώμα», με το οποίο άπλωσε τη φήμη του έξω από τα ισπανικά σύνορα.

Από τη νυχτερινή ατμόσφαιρα και την κλειστοφοβική αίσθηση ως το βασικό μυστήριο που γύρω του περιστρέφονται όλα και τις διαδοχικές ανατροπές, η δεύτερη ταινία του ακολουθεί το ίδιο ακριβώς αγωνιώδες μοτίβο, σύμφωνα με το Αθηνόραμα.

Πρωταγωνιστής της είναι ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός σε ηλικία επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του. Όλα ξεκίνησαν όταν, ακολουθώντας τις οδηγίες ενός αγνώστου που απειλούσε να αποκαλύψει την παράνομη σχέση τους, οι δυο τους βρέθηκαν στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, όπου ο Αντριάν δέχτηκε ξαφνική επίθεση.

Ξυπνώντας τραυματισμένος στο κλειδωμένο (από μέσα) δωμάτιο και δίπλα στο πτώμα της Λάουρα, θα συλληφθεί και θα αποφυλακιστεί με εγγύηση. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο, έχουν μόλις τρεις ώρες διορία για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη και ποιος διέπραξε το έγκλημα.

Ένα σφιχτοδεμένο θρίλερ γεμάτο ανομολόγητα κίνητρα, πειστικά ψέματα και επικίνδυνα παιχνίδια εξαπάτησης και ένα σοκαριστικό φινάλε.

O γοητευτικός πρωταγωνιστής του φιλμ «Contratiempo - Αόρατος Επισκέπτης» Μάριο Κάσας είναι 31 ετών και κατάγεται από την Κορούνια της Ισπανίας.

Όσοι το είδαν μιλούν για το καλύτερο αστυνομικό θρίλερ των τελευταίων ετών.

Διανομή από την Tanweer.

Το τηλ. στο σινέ Κάστρο στο Ρίο είναι το 2610 994765.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture