Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουλίου

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Ξεκινά κοινωνικά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες, σε ήπιο κλίμα – ιδανική μέρα για socializing και φλερτ. Ωραία επικοινωνία με το σύντροφο. Η Κυριακή αναμένεται πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική, θα χρειαστεί όμως προσοχή σε υπόγειες αλλά και πιο φανερές εχθρότητες κι ανταγωνισμούς.

Ταύρος

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά παραγωγικά, και φαίνεται ότι το Σάββατο θα βγάλετε διάφορες δουλειές και θα τακτοποιήσετε το νοικοκυριό σας ή άλλες εργασίες. Ενασχόληση με υγεία, διατροφή και με τα κατοικίδια. Η Κυριακή θα είναι κοινωνική αλλά το κλίμα εύφλεκτο, με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης να φέρνουν εντάσεις, εγωισμούς κι ανταγωνισμούς.

Δίδυμοι

Ευχάριστα κι ανέμελα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για παιχνίδι, σπορ, ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες, διασκέδαση και φλερτ. Όμορφες συναντήσεις. Η Κυριακή θα είναι κάπως απαιτητική, με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης να προκαλούν μια δυσαρέσκεια ή τάση για κριτική, ενώ χρειάζεται περισσότερη προσοχή στην διατροφή και την υγεία.

Καρκίνος

Ήσυχα και με περισσότερη ψυχολογική ισορροπία ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και ν’ ασχοληθείτε με τους δικούς σας και με τον χώρο σας. Η Κυριακή θα είναι πιο εξωστρεφής, με ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Προσέξτε όμως τους ανταγωνισμούς στα ερωτικά, με τα παιδιά, αλλά και για θέματα οικονομικά.

Λέων

Με συναντήσεις, γνωριμίες και πολύ κουβεντούλα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, όπως επίσης και με βόλτες, μετακινήσεις και ταξιδάκια το Σάββατο, μια μέρα κινητική κι επικοινωνιακή. Η Κυριακή θα είναι λίγο απαιτητική, καθώς οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες κι εντάσεις, ενώ χρειάζεται προσοχή σε εγωισμούς. Προσέξτε επίσης εγκαύματα, κοψίματα.

Παρθένος

Ήρεμα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, και με την ευκαιρία να απολαύσετε τη φύση και τη ζωή το Σάββατο. Ωραίες αγορές. Η Κυριακή θα είναι πιο κινητική κι επικοινωνιακή, με πιθανές βόλτες, ταξιδάκια ή άλλες μετακινήσεις, με συναντήσεις και γνωριμίες. Θα είναι όμως εύφλεκτο το κλίμα – προσέξτε τον εκνευρισμό.

Ζυγός

Καθώς η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας το Σάββατο, το διήμερο ξεκινά δραστήρια και με αυξημένη ζωτικότητα, θάρρος κι αυτοπεποίθηση. Κάνετε πράγματα που θέλετε, παίρνετε ορισμένες πρωτοβουλίες. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει προκαλούν ανταγωνισμούς κυρίως με φίλους, κτητικότητα, ίσως και οικονομικά άγχη.

Σκορπιός

Σας βρίσκει χαλαρούς το ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για φυγή απ’ τα καθημερινά, για επαφή με τη θάλασσα και τη φύση, και για ξεκούραση. Η Κυριακή όμως θα είναι έντονη, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και θα σχηματίσει δύσκολες όψεις που θα κάνουν το κλίμα εύφλεκτο – προσοχή σε εγωισμούς, εγκαύματα, χτυπήματα.

Τοξότης

Το Σάββατο θα δώσει την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, μια κοινωνική μέρα γενικά, ενώ μπορεί να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, συλλόγους αλλά και στο διαδίκτυο και τα social media. Η Κυριακή αναμένεται πιο εσωστρεφής, οι δύσκολες όψεις της Σελήνης όμως προκαλούν μια ψυχική αναστάτωση, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια.

Αιγόκερως

Με κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, αλλά θα οργανωθείτε καλύτερα, ειδικά το Σάββατο. Φαίνεστε περισσότερο δημοσίως και ίσως είστε πιο ευαίσθητοι στην κριτική. Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στους φίλους και σε ομαδικές δραστηριότητες, αλλά οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν εντάσεις και ίντριγκες. Πιθανές ιδεολογικές διαφωνίες.

Υδροχόος

Ευκαιρία για εκδρομές και περιπέτειες το Σάββατο, σε πιο άνετο κλίμα, χωρίς πιέσεις. Καλή μέρα επίσης για συγγραφή, διάβασμα, φιλοσοφία, πολιτική. Η Κυριακή αναμένεται απαιτητική ωστόσο, καθώς οι εύφλεκτες όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν συγκρούσεις, κυρίως σε σχέσεις και στον επαγγελματικό χώρο. Προσέξτε επίσης εγκαύματα, τσιμπήματα και άλλες ταλαιπωρίες. Μην βιάζεστε.

Ιχθύες

Σχετικά ήσυχα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να σας κάνει να στρέφεστε πιο πολύ στον εαυτό σας. Πιθανή ενασχόληση με θέματα οικονομικά. Θα είναι όμως και μια ερωτική μέρα. Η Κυριακή θα δώσει την ευκαιρία για ταξίδια και περιπέτειες, όμως προσέξτε τις ταλαιπωρίες, γιατί οι έντονες όψεις της Σελήνης αναμένεται να σας τρέξουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being