Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤI ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΡΙΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤI ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΡΙΟΝ Ε...

Αναμείνατε το Ισπανικό θρίλερ "Αόρατος Επισκέπτης" και το Ιταλικό «Perfetti Sconosciuti»

To θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, λίγο πιο κάτω από το σταθμό του προαστιακού σιδηρόδρομου, συνεχίζει τις προβολές του και έως την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, στις 22:00 παίζει την Γαλλική κωμωδία «Βρε καλώς τους!» που ήδη έχει ξεπεράσει πανελλαδικά τα 31.000 εισιτήρια.

Στο φιλμ αυτό σε σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν παίζουν οι Κριστιάν Κλαβιέ, Αρί Αμπιτάν, Έλσα Ζιλμπερστάιν.

Διάρκεια – 92 λεπτά.

Ένας αριστερός διανοούμενος που υποστηρίζει ανοιχτά την ανάγκη να υποδεχτούμε αλτρουιστικά κάθε λογής πρόσφυγες, αναγκάζεται να φιλοξενήσει στο πολυτελές σπίτι του μια οικογένεια Ρομά που θα του αναστατώσει τη ζωή.

Για τη συνέχεια, από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017, το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο προγραμματίζει την προβολή 2 ταινιών.

Στις 20:45 το παιδικό animation φιλμ φετινής παραγωγής «ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ:ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ» σε σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπερι.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια, ακούγονται οι φωνές των εξής: Ντίνος Σούτης, Σπύρος Μαργαρίτης, Μάικ Βασιλειάδης, Πέτρος Δαμουλής, Χρήστος Θάνος, Ίαν Στρατής, Αντώνης Θυσιάδης, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Άρης (REC) Λουμάκης, Τζένη Μελιτά

Διάρκεια: 99 λεπτά.

Υπόθεση:

Σ’ αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο - γεμάτο μαγικά πλάσματα - Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.

Στις 22:30 το βράδυ από 31/7 έως και 2/8 θα προβληθεί και πάλι η Ιταλική κωμωδία που άρεσε πολύ, με τίτλο «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο».

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Ιταλική ταινία παραγωγής 2017, σε σκηνοθεσία Σαλβατόρε Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Καθώς ένα οικονομικό σκάνδαλο ξεσπάει παραμονές των εκλογών, οι δημότες ενός μικρού χωριού της Σικελίας κάνουν την υπέρβαση και δεν ψηφίζουν τον διεφθαρμένο, παλαιοκομματικό πρώην δήμαρχο, αλλά έναν ιδεαλιστή δάσκαλο που υπόσχεται ισονομία και πάταξη της διαφθοράς. Όταν όμως αρχίζει να εφαρμόζει τις εξαγγελίες του, οι κάτοικοι ξεσηκώνονται…

Aπό την Πέμπτη 3/8 και έως την Κυριακή 6/8, το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο θα φέρει, στις  22:00 το θρίλερ «Αόρατος Επισκέπτης» από την Ισπανία, παραγωγής 2016 και διάρκειας 106 λεπτών.

Σε σκηνοθεσία Οριόλ Πάουλο, με τους: Μάριο Κάσας, Χοσέ Κορονάδο, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγκενερ.

Το συγκεκριμένο φιλμ ήρθε 1ο στο ελληνικό box office το τετραήμερο 21-23 Ιουλίου 2017 με περισσότερα από 13.000 εισιτήρια σε 26 αίθουσες.

Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.

Aπό τη Δευτέρα 7/8 έως και την Τετάρτη 9/8 το σινέ Κάστρο στο Ρίο θα προβάλλει και πάλι 2 φιλμ, στις 20:45 το παιδικό animation «ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ» σε σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκράθ και στις 22:30 την Ιταλική κωμωδία «Τι Όμορφη μέρα Θεέ μου».

Στο «Αρχηγός από κούνια», στην μεταγλωττισμένη κόπια, ακούγονται οι: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Νέστωρ Κοψιδάς, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος, Δανάη Ζαμπούκου, Παύλος Αβραμέας, Γιάννης Τσούτσιας, Μαρία Ζερβού.

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Υπόθεση:

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα.

Μία εξωφρενική περιπέτεια ξεκινά και κορυφώνεται με μια επική μάχη ανάμεσα σε κουτάβια και μωρά. Εμπνευσμένο από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι, αυτή η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες.

Η κωμωδία «ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ» είναι παραγωγής του 2011. Διάρκεια: 97 λεπτά.

Σκηνοθεσία Τζενάρο Νουνζιάντε με τους: Κέκο Ζαλόνε, Ναμπίχα Ακάρι, Λουίτζι Λουτσιάνο.

Ο εντελώς αδέξιος Κέκο αναλαμβάνει χρέη υπευθύνου ασφαλείας ενός καρδιναλίου και γίνεται στόχος ισλαμιστών τρομοκρατών, οι οποίοι θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν για να ανατινάξουν τον καθεδρικό του Μιλάνου.

Τέλος από την Πέμπτη 10/8 έως και την Κυριακή 13/8/2017, στις 22.00 το σινέ Κάστρο στο Ρίο (τηλ. 2610 994 765) θα προβάλλει το Ιταλικό φιλμ «Perfetti Sconosciuti».

Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε

Πρωταγωνιστούν: Τζιουζέπε Μπατιστόν, Άννα Φολιέτα, Μάρκο Τζιαλίνι, Εντοάρντο Λεό, Βαλέριο Μασταντρέα, Άλμπα Ρορβάχερ, Κάσια Σμούτνιακ

Κατηγορία: Κωμωδία

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Υπόθεση:

Μία παρέα φίλων αποφασίζει να μοιραστεί όλα τα μυστικά που κρύβουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Πολύ σύντομα, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Το “Perfetti Sconosciuti” του Πάολο Τζενοβέζε ισορροπεί υπέροχα ανάμεσα στην ελαφράδα της κομεντί και την σοβαρότητα της δραματικής ταινίας.

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο φιλμ διασκεύασε στα ελληνικά ο Θοδωρής Αθερίδης στην ταινία «Τέλειοι Ξένοι» που προβλήθηκε με επιτυχία στις αίθουσες τον περασμένο χειμώνα.

*Το σινέ Κάστρο στο Ρίο διαθέτει σύγχρονη ψηφιακή εικόνα και ήχο καθώς και μπαρ/κυλικείο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture