Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΥΡΡΑΞΗ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ: ΑΠΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΧΑΙΝΤΙ ΚΛΟΥΜ, ΟΛΟΙ ΣΜΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ

ΣΥΡΡΑΞΗ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ: ΑΠΟ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κάντο όπως η Μπε Μπε

Στο δρόμο που χάραξε η αξεπέραστη Μπε-Μπε, ορδές διασημοτήτων συρρέουν κάθε καλοκαίρι στο γραφικό ψαροχώρι της Κυανής Ακτής απολαμβάνοντας πανάκριβα και στυλάτα ξενοδοχεία, κοσμικά κλαμπ και ονομαστές παραλίες. Το ηλιόλουστο Σεν Τροπέ όπως δείχνουν οι επώνυμες αφίξεις δεν χάνει τη λάμψη και την αίγλη του «με τίποτα», παρά τις ανεβασμένες μετοχές της Μυκόνου και της Σαρδηνίας εν μέσω θέρους. Αυτές τις μέρες τα ξένα media είναι γεμάτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από celebrities που παραθερίζουν εκεί, στον πιο εμβληματικό τόπο της Νότιας Γαλλίας.

30 εκατομμύρια δολάρια σε μια βραδιά συγκέντρωσε μόλις για το περιβαλλοντικό, φιλανθρωπικό του ίδρυμα ο οικολόγος σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο ντι Κάπριο σε πληθωρικό event στο Σεν Τροπέ όπου τραγούδησαν ζωντανά Λένι Κάρβιτζ και Μαντόνα. Στο πλευρό του ηθοποιού η «κολλητή» του Κέιτ Γουίνσλετ και οι επίσης συνάδελφοι και φίλοι Σον Πεν και Μπέιλι Ζέιν.

Στις θάλασσες του πασίγνωστου θερέτρου κυριαρχούν επίσης τα καλλίγραμμα κορμιά παλιότερων και νεώτερων supermodels. Χάντι Κλουμ, Νατάσα Πόλι, Ντούζεν Κρος, Σάρα Σαμπάιο, Tέιλορ Χιλ, Ντάφνι Γκρίνεβελντ ξεσηκώνουν τους παπαράτσι σε σκάφη, τζετ σκι και ακρογιαλιές επιλέγοντας ευρωπαικό καλοκαίρι. Ο πολύ κοκέτης ηθοποιός Αντριεν Μπροντι και η αλλοτινή σεξοβόμβα Πάμελα Αντερσον «ψήφισαν» επίσης Κυανή Ακτή ως all time classic ανάπαυλα. Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View