Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπαραγμός στην κηδεία του Διονύση Τσεκούρα που σκοτώθηκε στη συντριβή του αεροσκάφους- ΦΩΤΟ

Σπαραγμός στην κηδεία του Διονύση Τσεκού...

Η κηδεία έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα

Θρήνος, βουβός πόνος και οδύνη στην κηδεία του γνωστού επιχειρηματία, στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, Διονύση Τσεκούρα, ο οποίος έχασε άδικα την ζωή του το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017, μετά από πτώση αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από τη Λάρισα.

Η κηδεία του τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου την Πέμπτη 27/7 το απόγευμα, με τους συντετριμμένους συγγενείς, φίλους και γνωστούς του, να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Η σύζυγος, η μητέρα και οι δύο κόρες του επιχειρηματία ήταν αδύνατον να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Από τη μια στιγμή στην άλλη, έμαθαν πως ο δικός τους άνθρωπος χάθηκε τόσο πρόωρα και τόσο αναπάντεχα. Η εκκλησία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο. Ανάμεσα στον κόσμο ήταν και πολλοί άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν προσωπικά. Άνθρωποι που έμαθαν για το μοιραίο δυστύχημα και θέλησαν να παραστούν και να πουν και εκείνοι το τελευταίο αντίο, στον άτυχο επιχειρηματία που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στα 43 του μόλις χρόνια.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, o Διονύσης Τσεκούρας, μεγαλωμένος στην Αμφιλοχία, είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του "αυτοκρατορία" στο χώρο του καφέ στην περιοχή, αφού ήταν ο γενικός αντιπρόσωπος πασίγνωστης εταιρείας καφέ στην Θεσσαλία.

Πετούσε με κάθε ευκαιρία που του δινόταν, ενώ όπως εξηγούσαν φίλοι του, "ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για τα αεροπλάνα, που αν μπορούσε να μας πετάξει όλους μαζί, θα το είχε κάνει". Ο προσωπικός λογαριασμός του στο facebook εξάλλου, ήταν γεμάτος από φωτογραφίες με αεροσκάφη, σε κάποιες από τις οποίες πρωταγωνιστούσε και ο ίδιος.

Το αεροπορικό δυστύχημα στη Λάρισα προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα. Οι δύο άτυχοι επιβαίνοντες βρίσκονταν στα καθίσματά τους, δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας τους και νεκροί. Επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη του αεροσκάφους, Διονύση Τσεκούρα, 43 χρόνων, επιχειρηματία εμπορίας και διανομής καφέ στη Λάρισα, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών ενώ ο άλλος επιβάτης ήταν ο 34χρονος Νικόλαος Γρηγορίου, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούσε στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως στην Καλαμάτα, ενώ στο παρελθόν είχε υπηρετήσει και στη Λάρισα.

Η κηδεία του επισμηναγού Νίκου Γρηγορίου θα τελεστεί την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις