Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η νέα συλλογή Ραλφ Λόρεν θα παρουσιαστεί με φόντο τα σπάνια αυτοκίνητα του σχεδιαστή

Η νέα συλλογή Ραλφ Λόρεν θα παρουσιαστεί...

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αν και ολοένα και περισσότεροι σχεδιαστές μόδας επιλέγουν να παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο Λος Άντζελες ή στο Παρίσι και όχι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής Ράλφ Λόρεν παραμένει σταθερός.

Ωστόσο ο επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας επέλεξε να πρωτοτυπήσει, να παρουσιάσει τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017, στο ιδιωτικό γκαράζ που βρίσκεται στον λόφο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το γκαράζ στεγάζει τη συλλογή προσωπικών αυτοκινήτων του Ραλφ Λόρεν, η οποία θα χρησιμεύσει ως φόντο για την πασαρέλα, σύμφωνα με το WWD.

Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές συλλογές αυτοκινήτων στον κόσμο και περιλαμβάνει, Ferraris, Bugattis και Bentleys που χρονολογούνται από τη δεκαετία του '20 και του '30. Στο γκαράζ - παράδεισο κλασικών αυτοκινήτων του Ραλφ Λόρεν βρίσκονται μεταξύ άλλων, μία 1958 Ferrari Testarosa του 1958, Alfa Romeo Mille Miglia του 1938 και ένα Bentley Blower του 1929 και Mercedes-Benz SSK «Count Trossi» του 1930.

Το εμπορικό σήμα θα παρουσιάσει επίσης την ανδρική συλλογή Ralph Lauren Purple Label μαζί με τη γυναικεία συλλογή για πρώτη φορά.

Πηγή: ΑΠΕ

Η φωτ. είναι από EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight