Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του Κώ...

Το νυφικό, το χτένισμα και τα χαμόγελα της νύφης

Πριν λίγες μέρες η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι. Ο γάμος έγινε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη με το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, να λάμπει από ευτυχία, ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.Η Χρύσα Τάσιου, η αισθητικός που επιμελήθηκε το look της δημοσιογράφου στο γάμο της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντας για πρώτη φορά τα νυφικά παπούτσια της Σίας Κοσιώνη και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τίποτα δεν δείχνει πιο άψογο, από το γαλλικό μανικιούρ σε ένα νυφικό παπούτσι Stuart Weirtzman. Σία μου σας εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να ζήσετε ευτυχισμένοι».

Την φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό look ανέβασε στο facebook και o άνθρωπος που επιμελήθηκε το χτένισμά της για το γάμο. Η Σία Κοσιώνη επέλεξε έναν σινιόν κότσο και μακιγιάζ σε γήινους τόνους. Μάλιστα, στο facebook, ο Αργύρης Λαζόπουλος ανέβασε και τον Κώστα Μπακογιάννη την ώρα που περιμένει τη νύφη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight