Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε άγνωστες, σέξι πόζες στο εξώφυλλο του Downtown

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε άγνωστες, σέξι π...

Στις 23 Ιουλίου συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από τον αναπάντεχο θάνατο της

Φωτογραφίες που αποδεικνύουν τον sexy εαυτό της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσίευσε στο καινούριο τεύχος του το εβδομαδιαίο περιοδικό Downtown με αφορμή τη συμπλήρωση 21 χρόνων από τις 23 Ιουλίου του 1996 όταν το πιο φωτεινό χαμόγελο του ελληνικού κινηματογράφου έσβησε για πάντα.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η εθνική μας σταρ, τίτλο που της είχε χαρίσει η Ελένη Βλάχου της Καθημερινής, είχε γεννηθεί πριν από 83 χρόνια ακριβώς, του Προφήτη Ηλία (στις 20 Ιουλίου του 1934) και πέθανε το 1996 στις 23 Ιουλίου έπειτα από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας και στο συκώτι. Βέβαια με την ηλικία της πολλά έχουν λεχθεί και κατ’ άλλους η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήξερε πολύ καλά να την κρύβει και πως πιθανόν να είχε γεννηθεί το 1931.

Εικοσιένα λοιπόν χρόνια μετά τον θάνατό της, το περιοδικό Downtown δημοσιεύει άγνωστες καλοκαιρινές και σέξι φωτογραφίες της.

Την ακλόνητη δύναμη της σταρ που κουβαλούσε και ήξερε να διατηρεί η Αλίκη, την αποδεικνύει και αυτό το υπέροχο πραγματικά εξώφυλλο της, μετά θάνατον στο περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας Downtown.

«Φροντίζω την εμφάνισή μου και κυρίως τη δίαιτά μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό μου. Δεν τρώω ποτέ κρέας, τρώω πολλά λαχανικά, ψάρια, αβγά και πολλά φρούτα. Προσέχω να μην παίρνω πολλά κιλά» είχε δηλώσει η Αλίκη για τα μυστικά ομορφιά της.

«Αυτό που δεν έχασα ποτέ ήταν η θηλυκότητά μου. Στη δουλειά μου και στη ζωή μου ποτέ δεν ξέχασα πως είμαι γυναίκα. Δεν άφησα αυτό μου το κομμάτι» έλεγε στο περιοδικό «Ταχυδρόμος» το 1981.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβηγμένες την περίοδο εκείνη που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μεταξύ των σαράντα και πενήντα χρόνων δείχνουν μία Αλίκη σέξι, απελευθερωμένη, ερωτική. Όπως σημειώνεται στο άρθρο του Downtown που οι θαυμαστές της και όχι μόνο πρέπει να κρατήσουν στη συλλογή τους, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να ξεφύγει, να απελευθερωθεί αλλά δεν την άφηναν τα media και ο κόσμος!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight