Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τη μάνα του κακοποιημένου βρέφους- Γιατί της είχαν πάρει τα άλλα τρία παιδιά της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του «Χαμόγελου τ...

Μετά από καταγγελίες για παραμέληση

Ανώνυμες καταγγελίες στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» είχε λάβει στο παρελθόν το Χαμόγελο του Παιδιού για τη μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποίησε το ηλικίας επτά μηνών μωρό της στην Πάτρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, από το 2009 ως το 2011 πολίτες έκαναν ανώνυμες καταγγελίες για την κακοποίηση και παραμέληση από τη συγκεκριμένη γυναίκα των άλλων τριών ανήλικων παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πρόκειται για τα παιδιά που η γυναίκα είχε αποκτήσεις από τον πρώτο της γάμο. Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, άμεσα είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές της περιοχής και τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικογένεια και ζουν σε πλαίσιο παιδικής προστασίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr το ίδιο αναμένεται να γίνει και για τα δύο άλλα παιδιά της, το 7 μηνών μωράκι, και το αδελφάκι του στο οποίο οι γονείς αποδίδουν τις μώλωπες στο κορμί του βρέφους.

Μετά τη δημοσιοποίηση της τραγικής ιστορίας για την κακοποίηση του βρέφους, το Χαμόγελο του Παιδιού επισημαίνει ότι κοινωνική λειτουργός του επικοινώνησε με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η τραγική ιστορία με την βάναυση κακοποίηση του 7μηνών μωρού από τους γονείς του, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποιήθηκε άμεσα και κοινωνική λειτουργός του οργανισμού επικοινώνησε με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο όπου δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2009 έως και το 2011 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει ανώνυμες καταγγελίες από ευαισθητοποιημένους πολίτες στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» για την συγκεκριμένη «μητέρα» και για την κακοποίηση και παραμέληση των άλλων 3 ανήλικων παιδιών της! Άμεσα είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές της περιοχής όπως γίνεται για κάθε καταγγελία που λαμβάνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ευτυχώς και τα 3 παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικογένεια και ζουν σε πλαίσια παιδικής προστασίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις