Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Δέκα μαθητές του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ φιλοξενούνται στην κατασκήνωση της Μπούκας Αμφιλοχίας

Μεσολόγγι: Δέκα μαθητές του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ φι...

Συμμετέχοντας στα προγράμματα και τις δράσεις της για το φετινό καλοκαίρι

Από τη Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι δέκα μαθητές του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μεσολογγίου φιλοξενούνται για πρώτη φορά στην κατασκήνωση της Μπούκας Αμφιλοχίας, συμμετέχοντας στα προγράμματα και τις δράσεις της για το φετινό καλοκαίρι. Η ανακοίνωση:

«Σε δήλωση του για την πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος Αναστάσιος Σκαρμούτσος σημειώνει ότι «Επισκεφθήκαμε χθες τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές της Κατασκήνωσης, όπου είχαμε την ευκαιρία της ξενάγησης αλλά και της ενημέρωσης για τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μεσολογγίου, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ταυτόχρονα με συμμαθητές τους από τα ΚΔΑΠ γενικής αγωγής, στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησής τους. Στον ίδιο χώρο, συμμετέχουν αντίστοιχα Κέντρα Δημιουργικής απασχόλησης από τα Ιωάννινα, την Άρτα, το Αγρίνιο και το Γαλαξίδι.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Κατασκήνωσης κ. Κοπίδη Κώστα, τον Συντονιστή κ. Καρακώστα Σπύρο, τον Γιατρό κ .Δήμου Νικόλαο και τους συνοδούς συναδέλφους εκπαιδευτικούς των παιδιών. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε ως Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καινοτόμα προγράμματα πάντα για το καλό των παιδιών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις