Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πατρινοί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για τη δεξίωση αποκατάστασης της Δημοκρατίας-Οι εμφανίσεις και τα πειράγματα ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς

Πατρινοί στους κήπους του Προεδρικού Μεγ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Λιτές κι απέρριπτες ήταν οι περισσότερες εμφανίσεις των κυριων χθες στη διεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι «φωτεινές εξαιρέσεις» του κόκκινου ή άλλων χρωματικών επιλογών ελάχιστες.

Το χαλαρό κλίμα στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνετέλεσε και για μερικούς... σπαρταριστούς διαλόγους μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Λόγω ημερών, τα μπάνια στη θάλασσα και οι διακοπές ήταν σε... πρώτο πλάνο στις μεταξύ τους συζητήσεις, ενώ δεν έλειψαν και τα στιλιστικά σχόλια.

«Σε βλέπω μαυρισμένο», είπε κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάνο Καμμένο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του απάντησε «Κάνω μπάνια το πρωί και έχει πολλά ψάρια». «Εχουμε ανάπτυξη, επί Νέας Δημοκρατίας δεν είχε ούτε ψάρια», ήταν η απίθανη απάντηση του πρωθυπουργού.

Ιδιαίτερα παρατηρητικός αποδείχθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που δεν του ξέφυγε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας άλλαξε ποσέτ. «Βλέπω αναβάθμιση, περάσαμε από το λευκό στο πουά», αστειεύτηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην έκδοση ομολόγου. «Λόγω αγορών, είπαμε να αναβαθμιστούμε», του απάντησε.

Τέλος, οι διακοπές αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης στο «πηγαδάκι» του Βασίλη Λεβέντη με τον κ. Τσίπρα. Οταν τον ρώτησε σχετικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, ο πρωθυπουργός του απάντησε ότι δεν θα πάει διακοπές. «Ούτε και εγώ», του είπε ο κ. Λεβέντης.

Στο Προεδρικό Μέγαρο προσκεκλημένοι στη δεξίωση ήταν και αρκετοί Πατρινοί. Ανάμεσά τους ο Δημοσθένης και η Βίβιαν Σαμούρη, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις