Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Πανικός σε ταχυδρομείο από... γιγάντιο αρουραίο - Πηδούσαν στα τραπέζια για να... σωθούν!

Δυτική Ελλάδα:Πανικός σε ταχυδρομείο από...

Οι περιγραφές των... μαρτύρων της... επίσκεψης

Ένα ωραίο εποχικό αστείο λέει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να χωρίζουν το καλοκαίρι γιατί στη φύση έχει κατσαρίδες, φίδια και ποντίκια και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί ο άντρας στο σπίτι!

Αυτό όμως ισχύει αν είσαι στο σπίτι κι αν αυτό που θα εμφανιστεί είναι αντιμετωπίσιμο. Διότι αυτό που εμφανίστηκε χθες στο Ταχυδρομείο στο Αγρίνιο κάθε άλλο παρά τέτοιο ήταν.

Ξαφνικά, κι ενώ η ώρα κυλούσε όπως κάθε μέρα βασανιστικά στο “περίμενε”, εμφανίστηκε ένας νταβραντισμένος αρουραίος, της κατηγορίας που αναφωνείς “Παναγία μ’, σαν γάτα είναι”!

Να μην μεταφέρουμε κάποιες υπερβολικές φωνές που λένε ότι ήταν ακόμη μεγαλύτερος από γάτα!

Ας μην υπερβάλουμε, άλλωστε υπάρχει και το σχετικό βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του Ταχυδρομείου, δεν είναι καλό να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο.

Πάντως, ο κόσμος αναπηδούσε πανικόβλητος στο πέρασμα του εντυπωσιακού… ζώου κι έτρεχε να γλιτώσει.

Άλλος πάνω στις καρέκλες, άλλος πάνω στους πάγκους, πήγαν περίπατο και οι ανδρισμοί και οι περηφάνιες, όλοι παραμέρισαν να περάσει ο κυρίαρχος του χώρου!

Το… καημένο το ζώο έφυγε με κατεύθυνση βόρεια της πλατείας Δημάδη και κατά πάσα πιθανότητα βγήκε από το φρεάτιο δίπλα από τις αποθήκες στο Ταχυδρομείο.

Δεν ξέρουμε αν είναι η ζέστη, οι βροχές ή κάποια διαταραχή του…οικοσυστήματος στο κέντρο του Αγρινίου(ίσως από ανθρώπινη παρέμβαση;), αν λείπουν οι γάτες που κυνηγούν τα ποντίκια όταν ακόμη είναι σε… λογικό μέγεθος, πάντως υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες για ευμεγέθη ποντίκια και αρουραίους στο κέντρο το τελευταίο διάστημα. Αναγνώστης του agriniopress έχει εμπιστευθεί προ ημερών ανάλογη εμπειρία πέριξ της πλατείας Παναγοπούλου, για παράδειγμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις