Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλούσιο το πολιτιστικό πρόγραμμα στο λιμάνι στο Κατάκολο Ηλείας

Πλούσιο το πολιτιστικό πρόγραμμα στο λιμ...

Γίνεται σε συνεργασία με το Λιμενικό ταμείο και τοπικούς φορείς

Με εκδηλώσεις με έντονα τοπικά χαρακτηριστικά, εμπνευσμένες από την παράδοσή μας αλλά και πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα με ιδιαίτερο πολιτισμικό χρώμα, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου στο γειτονικό νομό Ηλείας, υπό το τρίπτυχο: «Γευσιγνωσία – Τουρισμός – Κρουαζιέρα».

Επίκεντρο φυσικά το λιμάνι της περιοχής στο Κατάκολο και βασικός στόχος η ανάδειξή και η προβολή των πλεονεκτημάτων μιας ευρύτερης περιοχής που με δεδομένη την άφιξη πολλών κρουζιερόπλοιων με ξένους τουρίστες αυτή την περίοδο, και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες και τις φυσικές ομορφιές του χώρου, γίνεται σημείο αναφοράς όχι μόνο για την τοπική κοινότητα ή τον Δήμο Πύργου, αλλά για όλο το Νομό Ηλείας και την Δυτική Ελλάδα!

Ήδη από την διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, σε συνεργασία και με άλλους φορείς όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Ο Φάρος», η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) Ηλείας, το Λύκειο Ελληνίδων, τοπικά μουσικά συγκροτήματα κ.α., έχει γίνει η ανάλογη προετοιμασία με τον καταρτισμό μιας διαδοχικής αλυσίδας παρουσιάσεων με θεατρικές παραστάσεις, πολύ χορό και τραγούδι και επετειακούς εορτασμούς που θα «ξεδιπλωθούν» από τώρα μέχρι και τον Σεπτέμβριο!

Η σχετική ανακοίνωση προσθέτει ότι η τελευταία από τις δραστηριότητες που έχουν γίνει μέχρι τώρα ήταν τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής που φιλοξενήθηκαν προσφάτως στο Κατάκολο και προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κόσμου, ειδικά  δε των φίλων του ρετρό – αυτοκινήτου...

Το Σάββατο εξ’ άλλου, η θεατρική ομάδα του Πύργου θα ανεβάσει την «Γκόλφω» του Σπ. Περεσιάδη ενώ την 12η Αυγούστου έρχεται μια βραδιά με καντάδες και πολλές ακόμη εκπλήξεις αφού θα φιλοξενηθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζακύνθου «ΟΙ ΜΑΝΩΛΙΕΣ» που αναμένεται να ενθουσιάσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Κατακόλου.

Το πρόγραμμα του Αυγούστου στο Λιμάνι του Κατακόλου περιλαμβάνει κι άλλες εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture