Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συναυλία στην Λακκόπετρα με την ορχήστρα Εν Χορδώ του Πατρινού μαέστρου Θ. Γεωργόπουλου

Συναυλία στην Λακκόπετρα με την ορχήστρα...

Θα τραγουδήσουν οι Δ. Δημόπουλος, Διονυσία Καρόκη και Δώρα Βέτσου

Αυτή την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στις 21.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο Terra Rossa στην Παραλία Λακκόπετρας η εκδήλωση-παράσταση «Λαϊκός Απόπλους με το Εν Χορδώ…».

Ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Λακκόπετρας και ο Πατρινός μαέστρος και βιρτουόζος στο μπουζούκι Θεόδωρος Γεωργόπουλος, ιδρυτής της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας ''Εν Χορδώ'' θα παρουσιάσουν μια παράσταση αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι και στους λαϊκούς συνθέτες, όπως τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Άκη Πάνου, αλλά και τους κορυφαίους Μίκη Θεοδωράκη, Μάρκο Βαμβακάρη, κ.α.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, πρόκειται για μία παράσταση - περιήγηση στους ήχους των μεγάλων δημιουργών και ερμηνευτών την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος της Παραλίας Λακκόπετρας & η Fire Advertising ενώ το γενικό καλλιτεχνικό πρόσταγμα θα έχει ο μαέστρος Θεόδωρος Γεωργόπουλος, με την Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα ''Εν Χορδώ».

Στην παράσταση πρωταγωνιστής είναι το μπουζούκι. Ο δημιουργός του συγκροτήματος μπουζουκιών ''Εν Χορδώ'', δηλώνει πως μέσα από αυτό το μουσικό σύνολο εκφράζει την ανάγκη του να μεταδώσει την αγάπη του για τα λαϊκά όργανα στους νέους ανθρώπους και μέσω αυτών να συσπειρώσει όσους πραγματικά αγαπούν τη λαϊκή μουσική παράδοση. Η ξεχωριστή ορχήστρα στην Ελλάδα που αποτελείται από τόσα μπουζούκια θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές με μουσικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και αγαπημένα τραγούδια γραμμένα για μπουζούκι και ορχήστρα.

*Η Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα ''Εν Χορδώ»'' του Θεόδωρου Γεωργόπουλου θα παροτρύνει μάλιστα τον κόσμο να τραγουδήσει τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες που θα ακουστούν. Την παράσταση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Στους συντελεστές & ερμηνευτές της παράστασης συγκαταλέγονται οι καταξιωμένοι ερμηνευτές : Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος είχε λάβει μέρος με επιτυχία και στο τραγουδιστικό talent show Rising Star του ΑΝΤ1, Διονυσία Καρόκη και η Δώρα Βέτσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture