Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουλίου

Ζώδια

  • 24/07/2017

Κριός

Δοκιμάζει συγγενικές κι ερωτικές ή άλλες σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και στα οικονομικά παρουσιάζονται πιέσεις. Παράλληλα όμως κορυφώνεται και το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που δίνει ορισμένες λύσεις κι εμπνεύσεις ή δημιουργικότητα, ενώ φέρνει ευχάριστα μηνύματα και συναντήσεις εκπλήξεις.

Ταύρος

Πιέζει τα οικονομικά και τα ερωτικά αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει περιορισμούς και ψυχρές συμπεριφορές. Ωστόσο σήμερα κορυφώνεται και η θετική όψη Ερμή-Ουρανού, που φέρνει θετικές εξελίξεις και νέα, κυρίως σε οικογένεια, σπίτι, ακίνητα, ενώ προσφέρει και απελευθερωτικές συνειδητοποιήσεις κι αποκόλληση απ’ το παρελθόν.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει τώρα δύσκολη όψη με τον Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες δοκιμάζει δεσμούς, συνεργασίες αλλά και την αυτοεκτίμησή σας. Πιέσεις οικονομικές. Ταυτόχρονα όμως κορυφώνεται το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, πολλές ιδέες, λύσεις, ωραίες βόλτες και ταξιδάκια, ενώ κάτι ανοίγει για το μέλλον.

Καρκίνος

Φαίνεται να τελειώνουν κάποιες σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις μέρες με τη δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια. Όμως κορυφώνεται και το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που φέρνει απρόσμενες καλές εξελίξεις σε οικονομικά κι επαγγελματικά, με πιθανές ωραίες επίσης αγορές και καλές επαφές που δίνουν διεξόδους.

Λέων

Ερωτικές και φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα – ψυχρές συμπεριφορές, περιορισμοί. Όμως ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, κορυφώνει θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό, η οποία προσφέρει λύσεις, εμπνεύσεις και θετικές εξελίξεις σε ταξίδια, σπουδές, νομικά και σε προσωπικά θέματα.

Παρθένος

Σκληρή για τις προσωπικές κι επαγγελματικές σας σχέσεις η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό παρουσιάζονται δοκιμασίες και δύστροπες συμπεριφορές αυτές τις μέρες. Πιέσεις επίσης οικονομικές, με αυξημένες υποχρεώσεις, αν και ταυτόχρονα κορυφώνεται το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που δίνει κάποιες λύσεις οικονομικές, ενώ προσφέρει και μια απελευθέρωση ψυχική.

Ζυγός

Λέγονται σκληρά λόγια αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία δοκιμάζει συγγενικές, αισθηματικές και άλλες σχέσεις, πιθανόν και με κάποιους περιορισμούς. Ωστόσο κορυφώνεται και το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που φέρνει απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις, και ωραίες εξελίξεις σε φιλίες, έρωτες και συνεργασίες – ενθουσιώδης κοινωνική ζωή.

Σκορπιός

Δεν αποκλείεται να υπάρχει μια συναισθηματική απομάκρυνση στα ερωτικά αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία δοκιμάζει τις σχέσεις και στο επίπεδο των αξιών. Όμως σήμερα κορυφώνεται και το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που κυρίως φέρνει λύσεις και καλές εξελίξεις σε θέματα καθημερινά, υγείας/διατροφής κι επαγγελματικά.

Τοξότης

Άμεσα δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις μέρες η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ίσως προσπαθείτε ψυχαναγκαστικά να δείξετε πόσο ελκυστικοί είστε – δοκιμασία αυτοεκτίμησης. Όμως το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ταυτόχρονα ενθουσιασμό, απρόσμενες συναντήσεις και μηνύματα ή τηλέφωνα, εμπνεύσεις, λύσεις, δημιουργικότητα, ωραία ταξίδια και περιπέτειες.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό να κλείνουν αυτές τις μέρες κάποιοι κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες, ή να δοκιμάζονται επαγγελματικοί και προσωπικοί δεσμοί με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε ιδιαίτερα τη κριτική. Όμως ταυτόχρονα η θετική όψη Ερμή-Ουρανού φέρνει κάποιες λύσεις, κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων αλλά και οικονομικών.

Υδροχόος

Εμπόδια και δοκιμασίες σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις φέρνει αυτές τις μέρες η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, ενώ και μέσα σε ομάδες προκαλεί δύστροπες συμπεριφορές. Όμως ταυτόχρονα σήμερα κορυφώνεται και το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που φέρνει αναπάντεχες κι ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ωραίες βόλτες και ταξιδάκια, αλλά και έξυπνες ιδέες και λύσεις.

Ιχθύες

Σας δοκιμάζει συναισθηματικά αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ίσως νιώθετε να κρίνεστε αυστηρά, ενώ από τεστ περνούν προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Δοκιμάζει επίσης αυτοεκτίμηση και οικονομικά. Ωστόσο έρχονται και κάποιες απρόσμενες λύσεις οικονομικές κι επαγγελματικές με τη θετική όψη Ερμή-Ουρανού, ενώ κάνετε και ωραίες αγορές.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being