Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Kολύμβηση: Έτοιμη για το τέταρτο παγκόσμιο πρωτάθλημα η Νόρα Δράκου

Kολύμβηση: Έτοιμη για το τέταρτο παγκόσμ...

Ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις της

Η Νόρα Δράκου ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Συγκεκριμένα το αγωνιστικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει τρεις ελληνικές παρουσίες στα πρωϊνά προκριματικά, μεταξύ των οποίων και η Πατρινή πρωταθλήτρια.

Οι ελπίδες για πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εστιάζονται στον Απόστολo Χρήστου, ο οποίος αν βελτιώσει κατά τι το ρεκόρ του μπορεί να τρέξει στον τελικό της Τρίτης.

Πρώτη από ελληνικής πλευράς, στα 100 μέτρα ύπτιο, θα αγωνιστεί η Νόρα Δράκου το πρωί, στην έκτη σειρά και στην 9η διαδρομή. Συμμετέχουν 59 αθλήτριες οι οποίες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στις «16» ,στους αγώνες του ταπογεύματος. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 1.01.27, έχει την 29η επίδοση.

Θα ακολουθήσει στις 10:47 π.μ. ο Απόστολος Χρήστου στα 100 μέτρα ύπτιο, στην 4η σειρά και στην 3η διαδρομή. Ο πρωταθλητής μας με 53.36 .έχει την 9η επίδοση μεταξύ των 50 που συμμετέχουν. Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 19:36.

Τέλος στις 11:18 π.μ. θα πάρει θέση στους βατήρες ο Δημήτρης Δημητρίου στα 200 μέτρα ελεύθερο. Θα αγωνιστεί στην 4η σειρά και στην 4η διαδρομή. Έχει την 42η καλύτερη επίδοση με 1.49.30 μεταξύ 76 που συμμετέχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Koλύμβηση: Μετρά αντίστροφα η Νόρα Δράκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports