Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δέκα ακόμη παραστάσεις για το «Παιχνίδι του έρωτα και της τύχης» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Δέκα ακόμη παραστάσεις για το «Παιχνίδι ...

Από το «Άρμα Θέσπιδος» σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου

Το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας συνεχίζει την θεατρική του διαδρομή  έχοντας δώσει περισσότερες από  120 παραστάσεις μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία ενώ έχουν προγραμματιστεί ακόμη 10 παραστάσεις στο Προάστειο, στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας, στην Δάφνη Ήλιδας, στο Νότιο Πάρκο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάτρας, στη Μονεμβασία και στους Μολάους Λακωνίας, στο Βραχνί Καλαβρύτων, στο Λαγανά Ηλείας,  στη Παρασκευή Αιγιάλειας  και τέλος στο Μοναστηράκι Φωκίδας.

"Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης" του Μαριβώ παρουσιάστηκε  στη Ζίτσα και στο Ροδοτόπι  Ιωαννίνων, στο  ΑΚΤΑΙΟ,  στο ανακαινισμένο Θεατράκι Ιτεών Πάτρας, στην Πλαζ και στα Αραχωβίτικα και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Το «Άρμα Θέσπιδος», το θεατρικό σχήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας που περιοδεύει με σκοπό να προσφέρει ποιοτικό θέατρο σε κάθε γωνιά της πόλης και της δυτικής περιφέρειας, ικανοποίησε απόλυτα τους  κατοίκους της Ζίτσας Ιωαννίνων, που με ωριμότητα και υψηλό επίπεδο θεατρικής παιδείας παρακολούθησαν την παράσταση, που δόθηκε στην κατάμεστη αυλή του Δημοτικού Σχολείου που μετατράπηκε σε ένα πραγματικό αμφιθέατρο.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συνεργάστηκε με τους συλλόγους της Ζίτσας και την Τοπική Κοινότητα για την επιτυχία της παράστασης. Η παράσταση δόθηκε με την ίδια επιτυχία και στο  Ροδοτόπι  Ιωαννίνων και στο Ακταίο Πατρών αλλά και στο Νότιο Διαμέρισμα, μετά τις δύο μέρες στην πλατεία Λεύκας με δράσεις των Συλλόγων και τη συναυλία του Αγάθωνα, στο πλαίσιο της ενότητας «Φεστιβάλ στις Γειτονιές», αλλά και στις κατασκηνώσεις του Τιτάν στα Αραχωβίτικα , στον Αλισσό και στην Περιβόλα.

Η παράσταση:

Συγγραφέας: Μαριβώ

Μετάφραση: Γιάννης Βαρβέρης

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Χρήστος Στρέπκος

Σκηνικά-κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου

Κίνηση: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Σωτηρόπουλος.

Παίζουν οι: Γιάννης Τσάκωνας, Βασίλης Κόκκαλης, Ελένη Καλαντζοπούλου, Κατερίνα Κολλυροπούλου.

*Υπεύθυνος για το Άρμα Θέσπιδος είναι ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του θεάτρου Πέτρος Βάης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture