Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Πάλεψε όσο μπορούσε η Εθνική, αλλά έχασε από την Σερβία

Πόλο: Πάλεψε όσο μπορούσε η Εθνική, αλλά...

Προσπάθησε για δύο περιόδους η ελληνική ομάδα

Το πάλεψε γερά για δύο οκτάλεπτα κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκη, την πανίσχυρη Σερβία, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, αλλά στη συνέχεια υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της (που δεν μπορείς να αφήσεις δευτερόλεπτο ακάλυπτη γιατί θα το πληρώσεις) και τελικά ηττήθηκε με 11-6, στον τρίτο και τελευταίο της αγώνα στον Γ' όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη.

'Ετσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερματίζει 2ο στη βαθμολογία του Ομίλου και θα διεκδικήσει την είσοδό της στην 8άδα της διοργάνωσης σε χιαστί αγώνα κόντρα στον 3ο του Δ' Ομίλου, πιθανότατα την Ιαπωνία, την Κυριακή 23/7 στις 21.30.

Στην αναμέτρηση με τη χρυσή ολυμπιονίκη του Ρίο, η Εθνική μας κόντραρε γερά μέχρι το ημίχρονο (5-4), αλλά όλα κρίθηκαν ουσιαστικά στο 3ο οκτάλεπτο, όταν οι Σέρβοι έκαναν ένα επιμέρους 3-0, ξεφεύγοντας με 8-4 και έβαλαν τέλος στις ελπίδες της Ελλάδας για νίκη, που ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που χρειαζόταν για να είναι πρώτη στον όμιλο.

Η Εθνική πλήρωσε και την αστοχία της στον παίκτη παραπάνω, αλλά και το γεγονός ότι οι Σέρβοι την αιφνιδίασαν σε πολλές περιπτώσεις, με γρήγορα γκολ (και από την περιφέρεια), όπως για παράδειγμα, όταν το 3-2 της Ελλάδας (η μοναδική φορά που προηγήθηκε) έγινε σχεδόν αμέσως 3-4, με δύο απανωτά γκολ της Σερβίας.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 3-0, 3-2.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντέγιαν Σάβιτς): Πγιέτλοβιτς Γ., Μάντιτς 2, Ράσοβιτς, Ραντέλοβιτς 1, Τσουκ, Πιγιέτλοβιτς Ν. 1, Ούμποβιτς, Άλεξιτς 1, Γιάκσιτς 1, Φιλίπποβιτς 3, Πρλαΐνοβιτς 1, Μίτροβιτς Σ. 1, Μίτροβιτς Μ.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς 2, Δερβίσης, Φουντούλης 2, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος, Φλέγκας.

Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Γ' Ομίλου: Ισπανία - Ν. Αφρική 16-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Οι μικροί του ΝΟΠ ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports