Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Συλλήψεις για χασίς - Αναζητείται ιδιοκτήτης... φυτείας

Ηλεία: Συλλήψεις για χασίς - Αναζητείται...

Έρευνες από την αστυνομία

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προχθές το απόγευμα, στο Επιτάλιο, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δύο έως τριών  μέτρων, τα οποία καλλιεργούνταν από άγνωστο δράστη σε αγροτεμάχιο. Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του καλλιεργητή.


Παράλληλα συνελήφθη, χθες το πρωί στα Χανάκια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην αυλή της οικίας του βρήκαν και εκρίζωσαν ένα φυτό κάνναβης, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού του βρήκαν και κατέσχεσαν 6,4 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.


Eπίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Νεοχώρι Ζαχάρως, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 31.9 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις