Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δυτική Ελλάδα: H συγκίνηση του Νίκου Αλιάγα όταν βρέθηκε κοντά στους νέους με νοητική στέρηση- ΦΩΤΟ

Δυτική Ελλάδα: H συγκίνηση του Νίκου Αλι...

Η επίσκεψη στο εργαστήρι Παναγία Ελεούσα του Μεσολογγίου

Την έδρα στο Μεσολόγγι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, ο Νίκος Αλιάγας.

Tον υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Εργαστηρίου κα Διονυσία Σαμαντά και οι εκπαιδευομένοι νέοι  που διαμένουν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο στο Μεσολόγγι.

Ξεναγήθηκε στους χώρους του Εργαστηρίου, ενθουσιάστηκε με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων από τα τμήματα κατάρτισης και παρέμεινε με συγκίνηση ιδιαίτερα στο Τμήμα Ραπτικής.

Συναντήθηκε με τους νέους στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, συνομίλησε μαζί τους και αναπτύχθηκαν μεταξύ τους σχέσεις φιλίας και αγάπης.

«Η επίσκεψη του κ. Νίκου Αλιάγα στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» μας έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και να εδραιωθούν. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον του προς το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Τέτοιου είδους συνεργασίες ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά», αναφέρει η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του «Παναγία Ελεούσα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight