Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τον Σεπτέμβριο έρχεται στην Ελλάδα η animation κωμωδία «Emoji, η ταινία»

Τον Σεπτέμβριο έρχεται στην Ελλάδα η ani...

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Τάνια Μπρεάζου στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια

Στις 28 Ιουλίου 2017 θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ η 3D κωμωδία animation «Emoji, η ταινία» που έχει σκηνοθετήσει ο 45χρονος Tony Leonidis.

Στην πρωτότυπη Αμερικανική κόπια ακούγονται οι T. J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph, Steven Wright, Jennifer Coolidge, Jake T. Austin, Christina Aguilera, Sofia Vergara και ο Patrick Stewart.

Στην ελληνική μεταγλωττισμένη κόπια θα ακουστούν οι Δημήτρης Μακαλιάς στον κεντρικό ρόλο της ταινίας, τον Τζιν (Gene), ένα εmoji που δυσκολεύεται να χαρακτηριστεί με μια και μόνη έκφραση, η τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου (Ακίκο Γκλίτερ), οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Πάνος Σουρούνης (Γαρίδα) και Μαίρη Ρετσίνα (Αγγελούδι/Σπαμ) και ο youtuber και stand-up comedian Jeremy (Τράβις).

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα από την Feelgood στις 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου της Feelgood, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Emoji (17 Ιουλίου) και εν αναμονή της επερχόμενης κυκλοφορίας της ταινίας, fans των emojis σε όλο τον κόσμο γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα χαρίζοντας στην ταινία τον πρώτο παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records™) για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων ντυμένων ως χαρακτήρες Emoji ταυτόχρονα σε πολλαπλούς χώρους.

Με επίκεντρο το Λονδίνο, πρόσωπα emojis εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες της ταινίας έκαναν την εμφάνισή τους σε τρεις ηπείρους, με το παγκόσμιο ρεκόρ να καθορίζεται ταυτόχρονα από ανθρώπους ντυμένους ως τους κίτρινους χαρακτήρες της ταινίας στο Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Μόσχα, το Δουβλίνο και το Σάο Πάολο, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις για την απόκτηση του νέου τίτλου. Ένας κριτής από την επιτροπή για τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness επιβεβαίωσε τον νέο τίτλο για την μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων ντυμένων ως πρόσωπα Emoji ταυτόχρονα σε πολλαπλούς χώρους.

Την ίδια στιγμή, πολλές χώρες έδειξαν ενθουσιώδη στήριξη στη νέα ταινία με τα δικά τους emojis να συμμετέχουν σε θεματικές γιορτές ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα, προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και των media που δανείζουν τις φωνές τους σε κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίες, συγκεντρώθηκαν στο στούντιο μεταγλώττισης και γιόρτασαν αυτή την «Παγκόσμια Ημέρα» σβήνοντας μια κίτρινη τούρτα Emoji!

*Η ταινία Emoji ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο μέσα στο smartphone σας. Κρυμμένο μέσα στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είναι η Textopolis, μια πολυσύχναστη πόλη όπου ζουν όλα τα αγαπημένα σας emoji. Σε αυτόν τον κόσμο, κάθε emoji έχει μόνο μια έκφραση προσώπου - εκτός από τον Gene, ένα εξωφρενικό emoji που γεννήθηκε χωρίς φίλτρο και ξεσπά με πολλαπλές εκφράσεις.

Αποφασισμένος να γίνει "κανονικός" όπως και τα άλλα emojis, ο Gene χρησιμοποιεί τη βοήθεια του καλύτερου φίλου του Hi-5 και του διαβόητου Jailbreak - αποκρυπτογράφου emoji που απέδρασε. Μαζί, ξεκινούν ένα επικό "app-venture" μέσω των εφαρμογών στο τηλέφωνο, το καθένα από το δικό του άγριο και διασκεδαστικό κόσμο, για να βρουν τον κώδικα που θα διορθώσει τον Gene.

Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί το τηλέφωνο, η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από αυτούς τους τρεις απίθανους φίλους που πρέπει να σώσουν τον κόσμο τους πριν να διαγραφεί για πάντα.

*Το φιλμ αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon, στη Βέσο Μάρε.

http://www.emojimovie.net

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture