Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΈΣΚΙΣΕ" Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ «ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» - ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

"ΈΣΚΙΣΕ" Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ «ΒΡ...

Πρωταγωνιστούν οι Κριστιάν Κλαβιέ και Αρί Αμπιτάν

Το ελληνικό κοινό αγαπά το Γαλλικό σινεμά και το απέδειξε για μία ακόμη φορά με την κωμωδία «Βρε Καλώς τους! - A Bras Ouverts» του Φιλίπ ντε Σοβερόν με τον Κριστιάν Κλαβιέ που έκανε την έκπληξη στο εγχώριο box office παίρνοντας την 1η θέση το τετραήμερο 13-16 Ιουλίου 2017, με κοντά 16.200 εισιτήρια σε 28 αίθουσες.

Έτσι ο «Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» του Matt Reeves που έχει βγει και σε 3d παρότι παίζεται σε πάνω από 100 αίθουσες πανελλαδικά (προβάλλεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε) αν και τράβηξε το ενδιαφέρον των σινεφίλ περιορίστηκε στη 2η θέση του box office με περίπου 15.500 εισιτήρια (τα στοιχεία από την ανάρτηση του freecinema.gr).

Το «Βρε Καλώς τους!» που είναι Γαλλική κωμωδία παραγωγής 2017 και διάρκειας 92 λεπτών, σε διανομή της Seven Films, θα έρθει για προβολή στην Πάτρα στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 27 Ιουλίου έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 στις 22.00.

Πρωταγωνιστούν ο Κριστιάν Κλαβιέ, ο Αρί Αμπιτάν και η  Έλσα Ζιλμπερστάιν.

Ένας αριστερός διανοούμενος που υποστηρίζει ανοιχτά την ανάγκη να υποδεχτούμε αλτρουιστικά κάθε λογής πρόσφυγες, αναγκάζεται να φιλοξενήσει στο πολυτελές σπίτι του μια οικογένεια Ρομά που θα του αναστατώσει τη ζωή.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής Κριστιάν Κλαβιέ του μεγάλου χιτ «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;» συνεργάζονται ξανά σε μια εξίσου φαρσική, αν και λιγότερο αστεία κωμωδία με κοινωνικό περιεχόμενο. Όσο για τον Αρί Αμπιτάν («Άμεση Αποβίβαση!») λέγεται ότι κλέβει την παράσταση με το ασυγκράτητο αλά Κουστουρίτσα ταμπεραμέντο του, σύμφωνα με το Αθηνόραμα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture