Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: "Μελανόλευκος" και ο Β. Γαβριηλίδης

Παναιγιάλειος: "Μελανόλευκος" ...

Όπως ανακοινώθηκε από την αιγιώτη ΠΑΕ

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη. Ο 25χρονος (γεν. 20/10/1992) αμυντικός χαφ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Καβάλα κατά την περασμένη σεζόν είχε 11 συμμετοχές στη Football League με τον Πανθρακικό και όταν αποχώρησε η ομάδα της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα, συνέχισε στον Πανσερραϊκό όπου αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ζάκυνθο με την οποία αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική, έπαιξε για έξι μήνες στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ένα χρόνο στην Καβάλα (την περίοδο 2014-15 με 24 συμμετοχές), ενώ το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στη Super League (στα δύο βασικός).

Αμέσως μετά την υπογραφή τού συμβολαίου του ο «μελανόλευκος» (πλέον) ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ιστορικό Παναιγιάλειο. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και υπόσχομαι από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Τάσο Παπαχρήστο ανακοίνωσε ο Παναιγιάλειος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports