Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο Gazarte για ένα μουσικό live η Πατρινή Sma Rag Da μαζί και με τον Άγγλο dj Brodsky

Στο Gazarte για ένα μουσικό live η Πατρι...

Η 21χρονη ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια σπουδάζει στο Λονδίνο

H νεαρή Πατρινή μουσική δημιουργός και ερμηνεύτρια που μάλιστα αυτό το διάστημα σπουδάζει στο Λονδίνο, η 21χρονη Sma Rag Da (Σμαράγδα Αλεξανδρή) θα πραγματοποιήσει αυτή την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 στο Roof Stage του Gazarte στην Αθήνα, ένα μουσικό live με special guest τον πολλά υποσχόμενο Άγγλο DJ και παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής Brodsky.

Η Sma Rag Da θεωρείται ένα μεγάλο ταλέντο. Το κοινό την πρωτογνώρισε πιτσιρίκα, στα 17 της χρόνια, το 2013 μέσα από το hit single της “Take your time” που ακούστηκε πολύ στα ραδιόφωνα και στα μαγαζιά και αγαπήθηκε από τη νεολαία. Όπως έγραψε το culturenow.gr, η Sma Rag Da διακρίθηκε από καλή και ανεπιτήδευτη καλλιτεχνική ενέργεια, μία νεαρή ταλαντούχα κοπέλα με τραγούδια για τους ανθρώπους που πέφτουν από τον ουρανό, τους φανταστικούς μας φίλους και ένα σωρό ακόμη προσωπικές ιστορίες.

Aυτό το καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα για να μας ξανασυστηθεί μέσα από το καινούριο της, ανεξάρτητο άλμπουμ με τίτλο Wisdom Tooth. Ένα άλμπουμ το οποίο για πρώτη φορά θα παρουσιάσει στη χώρα μας με ιστορίες από την άβολη φάση ακριβώς μετά την εφηβεία, που δεν νιώθεις πια παιδί αλλά σίγουρα δε μπορείς να θεωρηθείς και ενήλικας, τη φάση αυτή που ωριμάζεις και “φρονιμεύεις”.

Παράλληλα, στο live της Sma Rag Da θα απολαύσουμε και αγαπημένες διασκευές ενώ μαζί με τον Brodsky, οι δυο τους θα παρουσιάσουν και το καινούριο τους πρότζεκτ με τίτλο Broken Greek (που σημαίνει σπαστά ελληνικά) το οποίο παντρεύει την παραδοσιακή Ελληνική μουσική με την αισθητική του Λονδρέζικου broken beat. Πρόκειται για μία απόπειρα “συμφιλίωσης” της νεολαίας με την παράδοση, την οποία τείνει να απαξιώνει.

Ένα “φρέσκο” live στο Roof Stage του Gazarte στην Βουτάδων 34, στο Γκάζι, στις 22.00, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017.

Eισιτήρια:

Γενική Είσοδος 6€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

210 3460347.

*Ένα από τα πιο τελευταία τραγούδια της Sma Rag Da λέγεται "Marry me today".

*Η μαμά της Σμαράγδα Αλεξανδρή ζει στην Πάτρα, στα Ψηλαλώνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture