Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Στην τελική ευθεία οι γυναίκες του ΝΟΠ

Πόλο: Στην τελική ευθεία οι γυναίκες του ΝΟΠ

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής

Στην τελική ευθεία για την τελική φάση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΠ. Η πατρινή ομάδα θα συμμετάσχει στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Περιστέρι από 28 έως 30 Ιουλίου. Στην τελική φάση θα πάρουν μέρος έξι ομάδες: ΝΟΠ, Οξυγόνο, ΟΕΑ/ΝΑΒ, Ιωνικός, Χίος και Περιστέρι.

Προπονητής στην ομάδα των γυναικών είναι ο Μάκης Τσουτσάνης και βοηθός ο Θανάσης Κοντάκος, ο οποίος να θυμίσουμε ότι κατέβασε την ομάδα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, με τον Τσουτσάνη να κοουτσάρει τους έφηβους στη Θεσσαλονίκη.

Την γυναικεία ομάδα του ΝΟΠ αποτελούν οι εξής αθλήτριες: Τρίγγα, Παπαγιαννίδου, Στρατάκια, Τσινιά, Παπαδοπούλου, Λιμαράκη, Ξουρή, Αυγερινού, Κωτσοπούλου, Τσουτσάνη, Ζησιμάτου, Τσίτσα, Παρασκευοπούλου και Ζιάκα. Μετά το τέλος των αγώνων της τελικής φάσης, οι δυο πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στην Α2 Εθνική των γυναικών.

Ωστόσο το σημαντικό για το συγκεκριμένο τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών είναι ότι κατάφερε να επαναλειτουργήσει με παλιές αθλήτριες που έχουν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και συνεπώς από εδώ και πέρα ότι αγωνιστική επίδοση έρθει θα είναι καλοδεχούμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports