Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΧΟΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ, ΤΟ CARROTEN KAI TO XAΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ POCO POCO! “KAYTO” ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΧΟΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ, ΤΟ CARROTEN KAI TO ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ελα στο ρυθμό μαζί μου

Στο άπλετο και πολυσύχναστο beach bar poco poco στην παραλία Παναγοπούλας, ο ιδιαίτερα αγαπητός συμπολίτης event planner και party expert Χάρης Παναγόπουλος θα υποδεχθεί την …αφόρητα stylish τραγουδίστρια Τάμτα αυτή την Κυριακή 23 Ιουλίου από τις 4.30 το απόγευμα και μετά. Με μεγάλο χορηγό το δημοφιλές αντηλιακό Carroten, προμηνύεται ένα εκρηκτικό live με φόντο τον Πατραικό, καθώς η γεωργιανή ερμηνεύτρια και tv star είναι στο ζενίθ της δημοτικότητάς της. Λέτε να τη δούμε με πολύ crazy beachwear;

Η εκδήλωση διοργανώνεται με το σύνθημα «Ζήστε το καλοκαίρι με Carroten, ήλιους και θάλασσες». Eίναι η δεύτερη φορά που ο Χάρης Παναγόπουλος καλωσορίζει την Τάμτα στα μέρη μας (καθώς πέρυσι την είχε καλέσει στο Ρίο).   Η 35χρονη ποπ ερμηνεύτρια που έχει εξελιχθεί σε πολύ λαμπερό fashion icon, είναι πλέον άκρως περιζήτητη (χάρη στην επιτυχημένη συμμετοχή της στο talent show X-Factor, τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της στη νυχτερινή Αθήνα και μετά τα απανωτά φλας με τον playboy-jet setter, μουσικό –κινηματογραφικό παραγωγό και γόνο της δυναστείας Λάτση, Πάρη Κασιδόκωστα).

Η ζωή της Τάμτα κάνει για ταινία. Όπως η ίδια έχει ομολογήσει έχει βιώσει από μικρό παιδί την απόλυτη φτώχεια και πείνα όταν ζούσε με την μητέρα της στη Γεωργία, ενώ στα 14 χρόνια της παντρεύεται και μένει έγκυος μετά από απαγωγή. Η μετανάστευση στην Αθήνα βρίσκει την μητέρα της να καθαρίζει σπίτια ώσπου εκείνη τολμά να δοκιμάσει την τύχη της στο «Super Idol» αξιοποιώντας τις σπουδές της στο μουσικό θέατρο. Κατακτώντας τη δεύτερη θέση χάρη στην ιδιαίτερη φωνή της, βρίσκει την πρώτη της δουλειά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και ξεκινάει δισκογραφία με προσωπικά χορευτικά χιτ και εκκεντρικές εμφανίσεις χάρη στη στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαίτη. Μέχρι σήμερα διατηρεί ένα πολύ χαρούμενο, φρέσκο και κοριτσίστικο στυλ ένδυσης ενώ οι συνδυασμοί των ρούχων, των χτενισμάτων και των αξεσουάρ της θεωρούνται πολύ αναπάντεχοι. «Ελα στο ρυθμό», «Κοίτα με», «Θάρρος ή αλήθεια», «Τ΄άλλο μου μισό», «Μια στιγμή εσύ κι εγώ», «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη», «With Love», «Σ’ αγαπάω» είναι κάποια από τα γνωστά τραγούδια της μετά από συνεργασίες με Ρουβά, Πετράκο, Playmen, Mηδενιστή κ.α. αλλά και θεαματικές εμφανίσεις σε εγχώρια μουσικά βραβεία. Το τελευταίο της χιτ λέγεται «Το κάτι παραπάνω» ενώ έχει υιοθετήσει look χαμαιλέοντα όπως κάνουν ξένες ποπ σταρ σαν τη Ριάνα και τη Ρίτα Ορα.

(Προνοείστε για κρατήσεις θέσεων, η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη. Από τις 2 και μετά έχει προβλεφθεί dj set με τους George Verriopoulos, Giorgos Karras oι οποίοι θα θερμάνουν το κέφι εν οψει της συναυλίας. Τηλ. επικοινωνίας και κρατήσεων 6937144344)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View