Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ρομαντική κομεντί «The Big Sick – Έρωτας μετ’ εμποδίων» έρχεται στην Ελλάδα

Η ρομαντική κομεντί «The Big Sick – Έρωτ...

Στις 27 Ιουλίου - Πρόκειται για αληθινή ιστορία

Από την Πέμπτη 27/7/2017 θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα η Αμερικανική ρομαντική κομεντί «The Big Sick – Έρωτας μετ’ εμποδίων» που ήδη παίζεται με επιτυχία στις ΗΠΑ εδώ και περίπου ένα μήνα.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ που διανέμει η Σπέντζος Φιλμ, και στην Πάτρα πιθανόν στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο.

Στο χαριτωμένο όπως λέγεται φιλμ παίζει ο γνωστός από την κωμική σειρά Silicon Valley, Πακιστανός ηθοποιός Κουμάιλ Ναντζιάνι.

Πρόκειται για μια ταινία που περιγράφει την αληθινή ιστορία της σχέσης του με την Αμερικανίδα σύζυγό του, Έμιλι Γκόρντον, η οποία και συνυπογράφει το σενάριο.

«Ήταν δύσκολο για πολλούς λόγους. Πρώτον, μέχρι τώρα είχα παίξει μόνο απόλυτα κωμικούς ρόλους άρα ήταν κάτι διαφορετικό. Επίσης, δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα πρωταγωνιστήσει και ήταν κάτι που με φόβιζε. Όμως όλοι ήταν υπέροχοι και είχαν πίστη σε μένα, κι αυτό με βοήθησε πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Το φιλμ δείχνει πως το ζευγάρι αντιμετώπισε τις αρχικές αντιρρήσεις των γονιών του Κουμάιλ, που του είχαν ήδη επιλέξει νύφη από το Πακιστάν καθώς και τη δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε όταν η Έμιλι προσβλήθηκε από μια μυστηριώδη ασθένεια.

*Στις ΗΠΑ το φιλμ που άφησε θετικές εντυπώσεις και στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα, έχει ήδη ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 17 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture