Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τί θα προβάλλει το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο έως τις 30 Ιουλίου 2017

Τί θα προβάλλει το θερινό σινέ Κάστρο στ...

"Κύκλος", "Απροσδόκητος έρωτας" και η Γαλλική κωμωδία «Βρε καλώς τους!»

Με ενδιαφέρουσες ταινίες α’ προβολής συνεχίζει το πρόγραμμα του έως τις 30 Ιουλίου 2017 το σινέ Κάστρο στο Ρίο, διαθέτοντας σύγχρονη ψηφιακή εικόνα και ήχο.

Από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, στις 22.00 θα προβληθεί η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ο Κύκλος».

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Πόνσολντ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Έμα Γουότσον, Τομ Χανκς, Τζον Μποτέγκα, Μπιλ Πάξτον.

Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στην μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον Ιδρυτή της εταιρίας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση που λαμβάνει επηρεάζει το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειας της αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Από τη Δευτέρα 24/7 έως και την Τετάρτη 26/7, στις 22:00 θα παιχθεί η Αγγλική κομεντί «Απροσδόκητος έρωτας». Πρόκειται για ταινία παραγωγής 2017 και διάρκειας 102 λεπτών.

Σκηνοθεσία Τζόελ Χόπκινς. Παίζουν οι ηθοποιοί: Νταϊάν Κίτον,Μπρένταν Γκλίζον, Τζέιμς Νόρτον.

Μια Αμερικανίδα χήρα που κατοικεί στο Λονδίνο θα γνωρίσει έναν παράξενο ερημίτη, ο οποίος ζει επί χρόνια σε μια παράγκα στην άκρη ενός πάρκου του Χάμπστεντ. Θα κάνει σχέση μαζί του και θα τον πείσει να διεκδικήσει δικαστικά τη χρησικτησία της γης όπου έχει «οικοδομήσει».

Τέλος από την Πέμπτη 27/7 έως και την Κυριακή 30/7 στις 22.00, οι Πατρινοί σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο στο Γαλλικό φιλμ «Βρε καλώς τους!».

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Γαλλική κωμωδία σε σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν με τους: Κριστιάν Κλαβιέ, Αρί Αμπιτάν, Έλσα Ζιλμπερστάιν.

Ένας αριστερός διανοούμενος που υποστηρίζει ανοιχτά την ανάγκη να υποδεχτούμε αλτρουιστικά κάθε λογής πρόσφυγες, αναγκάζεται να φιλοξενήσει στο πολυτελές σπίτι του μια οικογένεια Ρομά που θα του αναστατώσει τη ζωή.

Το τηλ. στο θερινό σινέ Κάστρο είναι το 2610 994765.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture