Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Προβολή του «Μad Max 2» & πάρτυ την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στο προαύλιο του Θεάτρου Λυκαβηττού

Προβολή του «Μad Max 2» & πάρτυ την ...

Στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, με ελεύθερη είσοδο

Το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας συνεχίζεται και δύο χρόνια αφότου οραματίστηκε και μετέτρεψε για πρώτη φορά τον λόφο του Λυκαβηττού σε ένα αχανές (και κατάμεστο) θερινό σινεμά, με την πλέον θρυλική προβολή του «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου», επιστρέφει φέτος στον ίδιο χώρο με... άγριες διαθέσεις.

Στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, ο προαύλιος χώρος του Θεάτρου Λυκαβηττού ετοιμάζεται να υποδεχτεί λοιπόν έναν από τους αγαπημένους και πιο διαχρονικούς κινηματογραφικούς ήρωες, αλλά και μια από τις πιο καθηλωτικές και αποστομωτικές ταινίες που έγιναν ποτέ! Ο λόγος για το «Mad Max 2» (1981), την εκρηκτική (υπερ)περιπέτεια φαντασίας του Ελληνοαυστραλού Τζορτζ Μίλερ, με τον Μελ Γκίμπσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η προβολή θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στις 21:30 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Aθήνα.

Θα ακολουθήσει party με dj set από τους Ιωσηφίνα Γκιόκα και Γιώργο Καρατζογιάννη του Best  92,6.

Το «Mad Max 2 - Mad Max 2: The Road Warrior» θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σε μία ερημωμένη μετα-Αποκαλυπτική πραγματικότητα, η οποία μοιάζει να έχει επιστρέψει την ανθρωπότητα σε μία πρωτόγονη κατάσταση, ο ήρωας του Τζορτζ Μίλερ επανεμφανίζεται στην οθόνη για να μετατραπεί από τον εκδικητή του πρώτου φιλμ σε έναν απρόθυμο μεσσία που αναλαμβάνει να σώσει μια φιλειρηνική κοινότητα από τις δολοφονικές επιθέσεις μιας βαρβαρικής ομάδας ανθρώπων.

Μελλοντολογικό γουέστερν, υπερβίαιο καρτούν, χέβι μέταλ φαντασίωση, ταινία δρόμου με σπασμένα τα φρένα, περιπέτεια με συγκινήσεις τις οποίες ελάχιστα φιλμ κατάφεραν ποτέ να μιμηθούν, το «Mad Max 2» είναι ασφαλώς πολλά περισσότερα εκτός από ένα σπουδαίο σίκουελ, μία αυτόνομη κινηματογραφική μυθολογία, ένα δυστοπικό όραμα και ένα hardcore ιδιωτικό σύμπαν για μεγάλα παιδιά που θέλουν τα παραμύθια τους γρήγορα, άγρια και ανελέητα.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ

Πρωταγωνιστούν οι: Μελ Γκίμπσον, Μπρους Σπενς, Μάικλ Πρέστον, Βέρνον Γουέλς.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση – πληροφόρηση, «για λόγους ασφαλείας της προβολής αλλά και για τη δυνατότητα διέλευσης των οχημάτων έκτακτης ανάγκης έχουμε αποκλεισμό της πρόσβασης των αυτοκινήτων στον χώρο του πάρκινγκ του Λυκαβηττού.

Εξαίρεση αποτελούν τα οχήματα με το χαρακτηριστικό σήμα ΑμεΑ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture