Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κλείνει καφετέρια στην Πάτρα μετά από 11 χρόνια λειτουργίας

Κλείνει καφετέρια στην Πάτρα μετά από 11...

«Σύντομα έρχεται και η σειρά μας» αναφέρει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης

Μετά από 11 χρόνια λειτουργίας βάζει λουκέτο η καφετέρια Central Cafe στο Μέγαρο Πραπόπουλου στην Πάτρα. Το νέο έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση του Συλλόγου Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας, ο οποίος αναφέρει:

«Εκλεισε το Central Cafe του καλού συναδέλφου και μέλους του ΣΚΕΑΝΑ Μάκη Πέττα μετά από 11 χρόνια λειτουργίας, χτυπημένο από την κρίση, την υπερβολική φορολόγηση, τη χαμηλή καταναλωτική δυνατότητα του κοινού και τις κλειστές πόρτες τις οποίες βρίσκουν οι καταστηματάρχες από το κράτος και τις τράπεζες. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο συνάδελφο για τη συνέχεια.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει μετά από 11 χρόνια καθημερινής εργασίας ένας συνάδελφος να κλείνει το κατάστημα και να μένει άπραγος και άνεργος σπίτι του.

Είμαστε σίγουροι ότι με αυτή την κρίση, την υπερβολική φορολόγηση και όλα τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο, σύντομα έρχεται και η σειρά μας».

*Να προσθέσουμε ότι το καφέ Central του Μάκη Πέττα ήταν και από τα αγαπημένα στέκια πολλών δικηγόρων, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και ντόπιων πολιτικών.

Ο Μάκης Πέττας βρίσκεται στο χώρο της εστίασης και αναψυχής πολλά χρόνια και παλιότερα είχε εργαστεί σε γνωστά μαγαζιά της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά