Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεκατέσσερις προσαγωγές για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριάννα -ΦΩΤΟ

Δεκατέσσερις προσαγωγές για τα επεισόδια...

Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την απόρριψη της αίτησης αναστολής της 29χρονης

Δεκατέσσερις προσαγωγές έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Ερμού και στη γύρω περιοχή, από άτομα που συμμετείχαν στην πορεία αλληλεγγύης προς την Ηριάνα, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της από το Πενταμελές Εφετείο.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιοι θα κρατηθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για συμμετοχή στα επεισόδια.

ΑΠΕ

*φωτογραφίες eurokinissi

*ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17-7-2017

Πορεία με μικροεπεισόδια πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου με θέμα την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Ηριάννας Β. Λ.

Ομάδα αγνώστων, λίγο πριν ολοκληρωθεί η πορεία έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στην Ερμού , ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και κάνοντας χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι και διαμαρτυρήθηκαν για την απόρριψη της αίτησης αναστολής της 29χρονης Ηριάννας από το Εφετείο.

Η πορεία ξεκίνησε από την οδό Αθηνάς, κατευθύνθηκε  προς την Σταδίου και ολοκληρώθηκε στην Ερμού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα, μικροεντάσεις σημειώθηκαν κι έξω από το Εφετείο Αθηνών, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Λουκάρεως, μετά την ανακοίνωση της απόφασης των δικαστικών αρχών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις