Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για τον 39χρονο τρίτεκνο πατέρα που πέθανε λίγο μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο

Δυτική Ελλάδα:Θρήνος και αναπάντητα ερωτ...

Κηδεύτηκε χθες στην Αιτωλοακαρνανία

Λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λεπενούς  κηδεύτηκε ο 39χρονος κτηνοτρόφος Δημήτρης Μόσχος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών που έχασε τη ζωή του την Κυριακή στην οικία του λίγη ώρα μετά την αναχώρηση του από το νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου είχε νοσηλευτεί αισθανόμενος αδιαθεσία το Σάββατο.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα, που ουδέποτε αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και μάλιστα έκανε τακτικά εξετάσεις προληπτικά, κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.

Στο χωριό του όμως,  τόσο στους συγχωριανούς του, όσο και στους συγγενείς του υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίον  αντιμετωπίστηκε, όταν πήγε στο νοσοκομείο το Σάββατο, αισθανόμενος αδιαθεσία.

Το agriniopress.gr μίλησε με στενό συγγενή του εκλιπόντος, που είπε πως ο 39χρονος, μετά από ράντισμα στα  γουρούνια που είχε (σ.σ. ήταν κτηνοτρόφος με μεγάλη και οργανωμένη κτηνοτροφική μονάδα),  αισθάνθηκε αδιαθεσία και έκανε εμετό, για να μεταβεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ώστε να ελέγξει την υγεία του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όλες οι εξετάσεις του κτηνοτρόφου ήταν καλές και του ειπώθηκε πως θα μπορούσε να φύγει από το νοσοκομείο αυθημερόν. Παρόλα αυτά, ζήτησε να φύγει το πρωί της Κυριακής, όπως και έγινε. Διαψεύδονται έτσι οι πληροφορίες που υπήρχαν ότι ο ίδιος ζήτησε να φύγει από το νοσοκομείο. Παράλληλα του δόθηκαν δέκα ενέσεις για να τις κάνει αρχής γενομένης από την Κυριακή, όπως κι έγινε. Επιστρέφοντας στο σπίτι του όμως και μετά από λίγες ώρες, ένιωσε ξανά αδιαθεσία και αφού ζήτησε να κάνει ένα μπάνιο, στη συνέχεια κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά ήταν ήδη αργά.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη, εάν δηλαδή υπέστη μια δηλητηρίαση από την κτηνοτροφική εργασία που έκανε το Σάββατο, εάν τον επηρέασε η ένεση που έκανε ή εάν τελικά απαιτούνταν να παραμείνει για ένα 48ωρο στο νοσοκομείο, ώστε να παρακολουθηθεί καλύτερα η πορεία της υγείας του, μετά την αδιαθεσία του Σαββάτου και να προληφθεί έτσι μια επιδείνωση.

Αυτά είναι μερικά ερωτηματικά, που και οι ίδιοι αμφιβάλλουν εάν πρόκειται ποτέ να  απαντηθούν και προς το παρόν θρηνούν τον χαμό του δικού τους ανθρώπου , που από τη μια στιγμή στην άλλη, έφυγε απ τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μια αξιαγάπητη οικογένεια με τρία μικρά παιδιά.

Για νεκροψία στην Πάτρα 40χρονος που έφυγε ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις