Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

NEΠ: Ευχαριστήριο για την επιτυχία του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης

NEΠ: Ευχαριστήριο για την επιτυχία του Π...

Με επιτυχία ολοκληρώθηακν οι αγώνες

Tο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων ολοκληρώθηκε, με τη διοργάνωση να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο (σημειώθηκαν πολλά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις), όσο και σε οργανωτικό (οι αποστολές εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την φιλοξενία στην Πάτρα, καθώς επίσης και για τις άριστες συνθήκες στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»).

Η ΝΕΠ, η οποία εκτέλεσε με τον καλύτερο τρόπο την εντολή της ΚΟΕ να «τρέξει» τη διοργάνωση, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τους εθελοντές των αγώνων, τους κριτές και χρονομέτρες, το προσωπικό του ΠΕΑΚ, τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και φυσικά όλους τους χορηγούς-υποστηρικτές, χωρίς την συμβολή των οποίων το Πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν θα είχε σημειώσει τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε.

Τέλος, η ΝΕΠ ευχαριστεί την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ για την άριστη συνεργασία, καθώς επίσης και την ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Σύλλογο για ακόμη μια φορά. Είναι σίγουρο ότι η Πάτρα θα φιλοξενήσει στο μέλλον και άλλες τόσο σημαντικές διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολύμβηση: Σημαντικές επιδόσεις για τη ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports