Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Εγκαινίων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "ο Άγιος Ανδρέας"... συνέχεια...

Εγκαινίων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών...

Του Ανδρέα Μαζαράκη

Θέλω να εκφράσω ορισμένες σκέψεις με αφορμή τα πανάκριβα εγκαίνια του ανακαινισμένου 7ορόφου -τα όσα συνέβησαν, με την παρουσία σύσσωμης της νομαρχιακής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και την συμπεριφορά του προέδρου του ΚΕΣΥ - αλλά κυρίως το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοπόννησος".Στο εν λόγω πρωτοσέλιδο ο γνωστός υπουργός υγείας κ. Πολάκης επιτίθεται στο διαπαραταξιακό σωματείο του Γ.Ν.Πατρών κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς.
Δεν θα αναφερθώ στα γνωστά τραμπούκικα "κατορθώματα"του εν λόγω κυρίου, όπως: "θα πιάσει τους δημοσιογράφους θα τους βάλει δύο μέτρα κάτω από τη γη, θα πιάσει τους πρώην συντρόφους του και θα τους βάλει ζουρλομανδύα" κ.α. τέτοια, γιατί αυτά αν τα δει κανείς μεμονωμένα πολύ μικρή σημασία μπορεί να έχουν.Όταν μια μειοψηφία-τώρα πια - δύο αναξιόπιστων κομμάτων – ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - γαντζώνεται στην εξουσία, όσο καταρρέουν οι θεσμοί,τόσο πιο "φυσιολογική" γίνεται η παρουσία των τραμπούκων.
Ο κ. Πολάκης εν προκειμένω είναι ακριβώς αυτό. Είναι ο πολιτικός κατακάθι πάνω στον οποίο έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους, για όσο γίνεται πιο μακρόχρονη διατήρηση της καρέκλας τους οι συγκυβερνήτες ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΕΝΟΣ. Ο κ. Πολάκης γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά, γνωρίζει επίσης τους κανόνες του παιχνιδιού, ακόμα καλύτερα.
Ως γνήσιος πολιτικός "τραμπούκος" "ξερνάει"  απειλές και εκβιασμούς με μόνο στόχο τον εκφοβισμό.
Είναι ο κύριος "ιδεολογικός" εκφραστής μιας κυβέρνησης που άλλα υποσχέθηκε και ακριβώς τ’ αντίθετα έπραξε. Δεν έχει ηθικό φραγμό και δεν πρεσβεύει καμία αξία.
Αυτός είναι το αληθινό πρόσωπο του ΤΣΙΠΡΑ, όχι το χαζοχαρούμενο υφάκι που πλασάρει στις τηλεοράσεις και στις δημόσιες εμφανίσεις του.
Ανδρέας Μαζαράκης Συντ. Διευθυντής Καρδιολόγος του Γ.Ν.Π.
Εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ν.Α στην Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις