Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ... επίσκεψη της "Μέδουσας" στην Αχαΐα-Ολονυχτία ...κεραυνών και ορατότης...μηδέν από τη χαλαζόπτωση- "Άσπρισαν" οι αυλές στα ορεινά-ΦΩΤΟ

Η ... επίσκεψη της "Μέδουσας" ...

Βροχές και καταιγίδες από Λόγγο μέχρι Βλασία

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό που αναμένεται να επικρατήσει στη Δυτική Ελλάδα και την Πάτρα τα επόμενα 24ωρα.

"Φθινόπωρο" μες τον Ιούλιο -Βροχές, μπουμπουνητά και κεραυνοί στην Πάτρα-Απότομη μεταβολή του καιρού έπιασε τους πάντες στις... παραλίες! ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ

24.00 "Τους πήρε και τους σήκωσε" σε Λόγγο και Σελιανίτικα περίπου μισή ώρα, όταν η καταιγίδα με ιδιαίτερη σφοδρότητα σήκωσε τέντες, καρέκλες, ξαπλώστρες, βαρκάκια, ενώ υπήρξαν και τζαμαρίες σε ξενοδοχείο που έσπασαν. Ισχυρή βροχόπτωση στο Αίγιο - Έριξε χαλάζι σε μέγεθος κερασιού σε γειτονικά χωριά

Οι θαμώνες των παραλιακών καταστημάτων έψαχναν να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από την καταιγίδα. Και σε αυτές τις περιοχές παρατηρήθηκε χαλαζόπτωση μεγάλου μεγέθους. Παράλληλα στην παλαιά Εθνική Οδό υπήρξε μποτιλιάρισμα καθώς πέραν όλων των άλλων ο δρόμος σε διάφορα σημεία του είχε γεμίσει από κλαδιά και αντικείμενα.

23.12μμ Πληροφορίες ανέφεραν οτι εξαιτίας των ισχυρών ανέμων στο Ρίο κόπηκαν οι κάβοι από φέρυ μπόουτ της πορθμειακής γραμμής με αποτέλεσμα τα καράβια να πέσουν πάνω σε βάρκες και φουσκωτά στην προβλήτα που βρίσκονται οι καντίνες και να προκληθουν ζημιές.

21.53 μμ Ολονύχτιο "πάρτυ" κεραυνών στην Πάτρα. Έντονη η βροχόπτωση το βράδυ της Κυριακής σε όλη την πόλη.

 

φωτο facebook nikos kotsonis

φωτο facebook nikos kotsonis

φωτο facebook nikos kotsonis

20.04μμ Φωτιά από κεραυνους στο δάσος του Κρίνου Δυτικής Αχαίας σημειώθηκαν νωρίτεραΗ βροχή έσβησε τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί και στη θέση Ανάληψη στο Παυλόκαστρο Αχαϊας.

19.49 μμ Προσβάσιμος είναι ο επαρχιακός δρόμος Χαλανδρίτσας Καλαβρύτων καθώς οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι λόγω της κακοκαιρίας ήταν μικρής έκτασης. Μετά και την αυτοψία των αρμόδιων υπηρεσιών διαπιστώθηκε ότι τα αυτοκίνητα μπορούν να κινούνται στην περιοχή με ιδιαίτερη όμως προσοχή.

19.40 μμ Ιδιαίτερα έντονα τα προβλήμα στη Δυτική Αχαϊα από τη σφοδρή χαλαζόπτωση των τελευταίων λεπτών. Δυνατή ήταν και η βροχή που μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρομους στο κέντρο της Κάτω Αχαϊας ενώ επικίνδυνη είναι η οδήγηση στην εθνική οδό.

19.03μμ Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Πατρών Πύργου, στον κόμβο Κάτω Αχαϊας, πριν από λίγο λογω της έντονης χαλαζόπτωσης που αναγκάζει τους οδηγούς να σταματούν στην άκρη του δρομου γιατί δεν υπάρχει ορατότητα.

Χαλάζι στον Λόγγο

Χαλάζι στον Λόγγο

Χαλάζι στον Λόγγο

Χαλάζι και στον Λόγγο

Χαλάζι και στον Λόγγο

Χαλάζι και στον Λόγγο

 

18.12μμ Σοβαρά προβλήματα από τη χαλαζόπτωση και τις κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό Χαλανδρίτσας – Καλαβρύτων παρατηρούνται από το μεσημέρι της Κυριακής. Οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε διάφορα σημεία του δρόμου.

16.02 μμ Άνοιξαν κυριολεκτικά οι ουρανοί στην ορεινή Αχαΐα αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω σημειώθηκε τόσο έντονη χαλαζόπτωση που το έστρωσε.

Η διάμετρος του χαλαζιού μάλιστα σύμφωνα με όσα μας είπε κάτοικος της περιοχής είναι πάνω από έναν πόντο.

Έντονες είναι ωστόσο οι βροχοπτώσεις και στον Λόγγο και τα Σελιανίτικα ενώ στην Πάτρα ο ουρανός έχει σκοτεινιάσει για τα καλά.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται αυτή τη στιγμή σε ορεινά χωριά τόσο του Δήμου Καλαβρύτων όσο και του Δήμου Ερυμάνθου.

Τα σύννεφα είχανε κάνει λίγο νωρίτερα, γύρω στη 1 το μεσημέρι, την εμφάνιση τους ενώ και η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή για την εποχή αφού ο υδράργυρος έπεσε κάποια στιγμή μέχρι και στους 17 βαθμούς.

Το μεσημέρι στον Κάλανο

Το μεσημέρι στον Κάλανο

Το μεσημέρι στον Κάλανο

Σήμερα στη Βλασία

Σήμερα στη Βλασία

Σήμερα στη Βλασία

"φθινόπωρο" στο Λόγγο

"φθινόπωρο" στο Λόγγο

"φθινόπωρο" στο Λόγγο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις